Goede service en mooie producten

Heel blij met ons duurzame tapijt!

Van begin tot eind prima service.

Fijn contact, mooi kleed, heel erg happy!

Vanaf eerste moment erg goed contact, de stalen hadden we binnen no time binnen, konden daardoor snel de knoop doorhakken. Tips opgevolgd om heel zeker te zijn van de afmeting. Goed op de hoogte gehouden, en hebben nu, na een geweldige bezorgservice, een prachtig kleed in onze woonkamer liggen waar we heel erg blij mee zijn.

Zeer persoonlijk en klantgericht!

KAATZ heeft meerdere keren mijn verwachting overtroffen. Ze denken met je mee, geven advies en hebben een erg persoonlijke touch.

Fijn contact, mooi karpet

Ik vond het contact met Kast prettig en ze denken heel fijn mee. Super. We zijn blij met ons kleed. Ziet er netjes uit. Levering prima op tijd (los van vertraging door coronamaatregels, maar dat is nu eenmaal niet te voorkomen) en simpel in te plannen.

Hele goede service en advies!

Hele goede service en advies!

Super persoonlijke service!

Zeer tevreden over het grote aanbod mooie vloerkleden. Leuk mailcontact met Katja, heel persoonlijk. Snel bezorgd. Helemaal top!

superservice!

Ik heb een kleed besteld bij Kaatz en ben uitermate tevreden! Kaatz is prettig in de communicatie, reageren snel en handelen kordaat. Kleed voldoet aan de verwachtingen± goede prijs kwaliteit verhouding. Dank Kaatz!

Een prachtig kleed en uitstekende service!

Na een staal van het kleed Naomi op mijn gemak thuis te hebben kunnen bekijken heb ik het kleed besteld. Mijn complimenten voor de wijze waarop ik op de hoogte werd gehouden van het bestelproces. Precies op het moment wat ik zelf als aflevertijdstip had gekozen stond de bezorger voor de deur met mijn absoluut prachtige kleed. Top!

Supermooi kleed en supergoede service!

Wij waren op zoek naar een mooi, natuurlijk kleed in rustige tinten. Bij Kaatz vonden we er gelijk een aantal op de website. Maar het is natuurlijk lastig kiezen op basis van foto’s. Gelukkig kun je bij Kaatz stalen op zicht krijgen en zo konden we al een voorselectie maken. Vervolgens zijn we langs gegaan en hebben we ter plekke nog een aantal stalen bekeken en meegenomen. Zo zijn we uiteindelijk tot de definitieve keuze gekomen. Inmiddels hebben we het kleed in huis en het is werkelijk prachtig!

Mooi kleed. Zeer goede klantenservice.

In Coronatijd op zoek naar een nieuw wollen kleed. Terechtgekomen bij Kaatz. Prima hulp via app en telefoon. Stalen toegestuurd. Een goede keuze gemaakt. Zeer blij met het nieuwe kleed en de vriendelijke contacten.

Zo geweldig blij met ons nieuwe wollen karpet!!

We zijn heel professioneel en gezellig geholpen! Stalen opgevraagd en verder alles via mail en app gecommuniceerd. Nu ligt er een fantastisch kleed in onze kamer!! Echt een aanrader!!

Super mooi en ontzettend

Echt een super ervaring gehad met Kaatz. Zij hebben een hele mooie en heel goede qualiteit tapijt geleverd voor mijn nieuwe huis. Ook ontzettend aardige mensen om mee te communiceren. Ben zo blij dat ik hier naartoe ben gegaan voor mijn tapijt.

Prachtige vloerkleden en goede service

We kregen probleemloos en snel veel verschillende stalen opgestuurd. Vervolgens hebben we deze uitgebreid thuis kunnen bekijken en uiteindelijk een keuze gemaakt. Kaatz reageert snel en vriendelijk. Alles verliep soepel. Het zijn hele mooie vloerkleden! Echt een aanrader!

Klantbeleving staat op nummer 1 bij Kaatz!

Mijn zoektocht naar een leuk wandkleed is aan hand vele inspireerde voorbeelden ingevuld. Prettige persoonlijke benadering. Een aanrader!

Vriendelijk en vlot

Nadat de uitgekozen staal vlot was gekomen , het kleed besteld. Dit kwam ook vlot, goed verpakt met vriendelijke kaartjes erbij.

Mooie karpetten en deskundig advies!

Via een collega kwam ik bij Karpetten van Kaatz terecht. Ze hebben ontzettend veel keuze aan karpetten en het grote voordeel is dat je stalen kunt bestellen om thuis te kijken welk karpet het mooist staat bij je interieur. Het team is daarnaast ook erg enthousiast en deskundig. Ze willen je graag helpen bij het kiezen van het juiste karpet. Dit gaat supermakkelijk via de app en ze reageren snel. Je kunt tussen de regels doorlezen dat Katja en haar team heel veel liefde hebben voor interieur. Hierdoor kunnen ze je goed adviseren en letten ze zelfs op de kleinste details. Dus zoek je een mooi kleed en weet je niet wat je wilt? Dan ben je bij Karpetten van Kaatz aan het juiste adres!

Keurig verzorgd

Een tapijt bestellen bij Kaatz is een feest!

Het begint met de eerste contacten via de mail, de communicatie en opvolging is top en wekt onmiddellijk vertrouwen! Ga je er naar toe dan wordt je stijlvol en warm ontvangen. Katja sluit aan bij je ideeën en geen moeite is te veel! Is de keuze gemaakt dan houdt Kaatz zich aan de gemaakte afspraken en communiceert hierover 100%. Wij bevelen Kaatz van harte aan, de weg naar de aanschaf is net zo’n beleving als het vloerkleed zelf.

Kwaliteit op alle fronten: advies, communicatie, product en aflevering

Persoonlijk en plezierig contact, betrokken, adequaat advies, communicatief sterk, kwaliteitsproducten, zeer goede aflevering.

mooi simpel laagdrempelig

Heel soepel. Vraag antwoord, samples, keuze, keuze hulp, allemaal reuze vriendelijk, snel en to the point. Wel veel navragen, en uiteindelijk doordat er wat tijd tussen samples en echt bestellen zat geen 'sample' korting gekregen (voor een wow effect toch best belangrijk).

Dit is een zeer mooi product

Vita kleed besteld. Bevalt zeer goed. Mooi kleed en snel geleverd

Snelle levering en een heel mooi karpet!

Heel blij met ons nieuwe karpet. Snelle levering en fijne communicatie.

Fantastische service met een persoonlijk tintje

Nadat ik 2 stalen had besteld kreeg ik vrij snel een mailtje achterop waar ik precies naar op zoek was. Uiteindelijk heeft Katja met me meegedacht en kreeg ik 6 stalen opgestuurd. Vond ik persoonlijk heel fijn, zo wist ik zeker dat ik niets over het hoofd had gezien op de site. Uiteindelijk gekozen voor vloerkleed Anna. En wat is ze tof! En lekker zacht!! Een pareltje in ons huis. Dankjewel Katja voor de fijne vriendelijke service! En ohja, wat een leuke gezellige kaartjes krijg je meegestuurd bij je bestelling. Dat maakt de beleving compleet! ♡

Prachtige producten en uitstekende service

Kaatz denkt met je mee, ze hebben mooie producten en leveren vlot. Eerst krijg je de gewenste stalen toegestuurd en na je keuze wordt je goed geïnformeerd over de levering. Het kleed Neanne is echt prachtig.

Watersteeg 1

5256 NS Heusden