Vriendelijk en deskundig advies

Op afspraak bezoek gebracht aan de showroom. Stalen meegekregen om thuis nog eens rustig te bezinnen over onze keuze. Met hulp van Kaatz hebben we nu een mooi tapijt. Helemaal tevreden

Uitstekend !

Had kleed gezien online ,stalen aangevraagd. Deze had ik snel in huis! Door omstandigheden kon ik de vloer later opknappen. Tien ik kleed bestelde was het kleed duurder geworden . Maar kreeg het toch met korting ,wat een service! Ook het bezorgen was perfect! Hulde,

100% tevreden!

Wat een leuk bedrijf is dit! Meedenkend goede en duidelijke communicatie, heel veel staaltjes thuis gestuurd gekregen om zo de juiste keuze te kunnen maken. Zoek niet verder hier vind je jou perfecte vloerkleed voor een goede prijs!

Erg fijn geholpen,heel veel keuze, snelle reacties op mail, stalenservice ook erg prettig!Kortom voor je karpet moet je hier zijn!

Super goed advies en service

Fijn om met Kaatz te communiceren, snelle reacties! Alles is goed geregeld van het kiezen van de stalen totaan de uiteindelijke levering. We hebben ook zeer goed advies gekregen op basis van foto's van ons interieur! Heel blij mee! En natuurlijk een super mooi karpet.

Zijn dik tevreden.

Prettig zaken gedaan met goede afspraken en nagekomen. Kaatz is zeker aan te bevelen.

Ik beveel dit bedrijf van harte aan, het is in alle opzichten fantastisch!!!

Geweldig bedrijf in alle opzichten!!! Ik had telefonisch contact gezocht met een vraag. Kreeg direct iemand te spreken in vakantie periode!! En vrijwel meteen reactie van de eigenaar in antwoord op mijn vraag. Gemakkelijk contact en interactie was steeds persoonlijk, snel, zeer vriendelijk, laagdrempelig en adequaat. De site is aantrekkelijk, duidelijk, gebruiksvriendelijk. Ik vind dat het bedrijf een aantrekkelijke gevarieerde keuze heeft in smaakvolle producten die kwalitatief goed zijn en prijs kwaliteit verhouding realistisch en acceptabel is. Ze reageren snel en correct, je weet precies waar je aan toe bent, ze komen alle beloften na en (horen tussen de regels door jouw behoeften en bieden daarna extra service!!). Ondanks dat het een webaankoop was voelde de aankoop en het contact erg persoonlijk... Het kleed ligt inmiddels in de kamer... Goede kwaliteit en het is prachtig! Ik ben erg blij en tevreden met de aankoop. Beveel dit bedrijf van harte aan!!!

Fijn contact en mooi eindproduct

Complimenten! Prettige ervaring. Mocht wat extra stalen uitkiezen en kreeg persoonlijk advies o.b.v. interieurfoto's. Kleed staat super.

leuk assortiment, persoonlijke contact en snelle service.

Heel tevreden over Kaatz! Hun assortiment heel divers, contacten zijn persoonlijk. En bestellingen worden snel geleverd.

Klantgerichte aanpak en leveren kwaliteitskarpetten

Vriendelijke contacten, denken goed mee, leveren kwaliteit en volgens afspraak. Erg prettig zaken gedaan. Zou hen zeker aanraden aan bekenden die een karpet zoeken.

Prettige communicatie

Mooie karpetten en fijne communicate.

Kaatz helpt klanten een goede afgewogen keuze te maken.

Een karpet uitzoeken via je tablet of telefoon is lastig. Daarom hebben we een staal voor een een karpet opgevraagd. Naar aanleiding van onze aanvraag, stelden ze voor om meerdere stalen op sturen zodat we een goede afgewogen keuze konden maken. Kaatz heeft vanaf het eerste contact meegedacht met ons. De contacten met Kaatz waren heel erg prettig. We hadden direct een goed gevoel.

Snelle, persoonlijke service. Heel blij met het kleed!

Lang gezocht naar geschikt kleed. Bij Kaatz geweldig geslaagd. Persoonlijke service. In een woord: aanrader!!

Super sevice

Ontzettend leuk contact gehad met Katja van Kaatz. Geweldige service, advies en een prachtig kleed! Bedankt!

Geweldige service

Mooi product en super fijn geholpen

Persoonlijke touch!

Kaatz is niet zomaar een webwinkel. Het is een bedrijf waar contact, advies, meedenken en klanttevredenheid centraal staan. Erg mooie producten (dat maakt kiezen ook zo lastig). Superblij met mijn nieuwe karpet!

Geweldig!

Goed advies, snelle service en een geweldig resultaat. Katja en Jeroen bedankt hiervoor.

TOP!!

Voerkleed van Kaatz Celine black-white ontvangen en is top! Past uitstekend bij mijn interieur. Nogmaals bedankt voor de super service! Mocht ik weer een vloerkleed nodig hebben, dan zie je mij zeker terug.

Super mooi kleed

Zeer goede communicatie, denken ook heel goed mee. Staken bestellen is een aanrader, zo kun je heel goed de juiste kleur etc. kiezen. Dit is mijn 2e vloerkleed van Kaatz en mijn eventuele volgende zal ook zeer zeker weer bij Kaatz vandaan komen.

Verguld met nieuw vloerkleed

We hebben er de tijd voor genomen, maar nu naar weken van wikken en wegen en niet te vergeten Katja lastigvallen, zijn we helemaal verguld met ons nieuwe vloerkleed Maxime Aqua. Talloze stalen hebben we bekeken, foto's geraadpleegd, verschillende maten op de vloer met tape uitgezet, nee het was voor ons twijfelkonten zeker niet gemakkelijk om een geschikt karpet uit te zoeken. Maar uiteindelijk zijn we toch 100 procent geslaagd. Niet in de laatste plaats dankzij Katja die ons tijdens het gehele traject enthousiast en met de nodige kennis van zaken begeleid heeft. Voor ons kan Kaatz niet meer stuk!

Er wordt vlot gereageerd op vragen en uitstekende service.

Ik had een aantal monsters gevraagd en daarvan was een kleur die ik niet gekregen had na een mailtje de andere dag al in de bus. En ik heb heel internet afgespeurd naar leuke karpetten en de leukste vond ik hier.

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over het maatwerk kleed wat we besteld hebben. Zeer klantvriendelijk en mooi kwaliteit kleed.

Uitstekende service en snelle communicatie.. En niet te vergeten: een schitterend kleed!

Top service en prachtig kleed

Eerst uitgebreid en laagdrempelig contact gehad met Katja en goed advies gekregen. Ze hield me goed op de hoogte wat de levering betreft ivm Corona perikelen. Anna is een prachtig kleed, het maakt de zithoek helemaal af. Heel erg blij mee.

Ondanks ik niet in de winkel ben geweest was het toch een persoonlijke ervaring. Advies tijdens telefoon gesprek en i mail contact. Het vloerkleed is erg mooi een zachte wollen kwaliteit . Ik zou zeker deze zaak aanbevelen een zeer goede ervaringen .

Watersteeg 1

5256 NS Heusden