Snelle levering. Met zorg ingepakt en aardig dat het naar mijn huisadres is gestuurd. Leuk contact aan de telefoon over het te kopen item. Goede communicatie en mooie kwaliteit broek!

Toffe gezellige winkel

Een verrijking voor de binnenstad van Delft er hangt altijd een gezellige sfeer. Wil je geholpen worden dat kan ,wil je alleen even kijken ook geen probleem.

Goede service, mooie en leuke collectie met gepassioneerd personeel.

Fijne winkel met aparte collectie waar ik graag mijn outfit koop.

Verkeerd ingeschat qua maat

Prima hoor alleen heb ik me vergist met terug sturen qua extra kosten en ook nog de jeans die te lang was korter laten maken kwam het al met al veel duurder uit.. Ben denk toch een fysieke shoppen

Top service, altijd een geweldige collectie

De leukste collecties, altijd leuk getoond op social media. Daarnaast leveren ze ook meteen. Ik koop er graag.

Super service!

Een bestelling gedaan en de volgende dag al binnen. Ook telefonisch contact gehad, super vriendelijke en behulpzame dame.

Prachtige webshop!

Fijne webshop met mooie merken. Items worden snel verzonden!

Super! Mooie merken, en heel goede service!!

Fijne super snelle levering, en artikel is perfect

Fijn geholpen!

Ik ben ontzettend leuk geslaagd voor een mooie set! Dank aan de lieve dame die me heeft geholpen.

Prima verzorgde site an afhandeling.

Zeer prettige ervaring goede service en snelle levering

Snel verzonden mooie collectie

Fijn!

Prachtige collectie

Mooie kwaliteit en leuke collectie. Snelle verzending

Super lief, goed en eerlijk geholpen! En hele mooie collectie.

Geen reactie

Na 2 keer gemaild te hebben geen reactie ontvangen

Helemaal top

Super aanbiedingen; goede kwaliteit en snelle verzending

Altijd een nette afhandeling!

Bestellingen worden snel verstuurd, goede communicatie. Mocht er iets niet in orde zijn, wordt er direct gehandeld. Leuke, mooie kleding en inspirerende insta!

Super (web)winkel!

Snelle verzending, netjes ingepakt en altijd een feestje om jullie filmpjes op Instagram voorbij te zien komen! Jammer dat ik ver weg woon anders zou ik zeker bij jullie in de fysieke winkel komen!

Mooie merken

Snel & netjes

Bij Marlies heeft altijd de leukste kleding. Daarnaast wordt het ook nog eens snel netjes verpakt verzonden. Ook is een vraag stellen geen probleem. Hele leuke winkel!

Snelle levering en leuke merken

Ik had een jasje van Nukus besteld maar kreeg verkeerde kleur, dit was snel opgelost

Snel verzonden! Winkel met veel inspiratie

Snel verzonden! Winkel met veel inspiratie

Super snelle service!

Ik ben heel blij met mijn aankoop en ik had mijn pakket snel binnen! Netjes verpakt, super mooie kwaliteit. Ik zal zeker vaker komen shoppen!

Retour beleid sucks

Sorry maar 5 dagen nodig hebben Om een retour te kunnen terugsturen is echt niet meer van deze tijd. De volgende keer denk ik wel 2 keer na voor ik een kleding stuk bestel bij jullie.

Beestenmarkt 13

2611 GA Delft

Over Bij Marlies

Bij Marlies is een winkel voor echte fashion lovers. Met haar collecties, persoonlijke aandacht en gericht advies haalt het team van Bij Marlies het beste uit de vrouw. Wij zijn pas tevreden als onze klant zich mooi, comfortabel en zelfverzekerd kan voelen in haar aankoop. Om dit te bereiken zijn de collecties het resultaat van aandachtig zoeken naar de juiste combinatie van kwalitatieve basis en trendy fashion items. “Find items you love, so you feel confident wearing them.”