Leuke collectie

Erg leuke kleding, als je van de boho stijl houdt, moet je hier echt even rond snuffelen. Het tuniekje wat ik heb besteld, zit ontzettend fijn. Heerlijk luchtig voor de warme dagen.

• Wat vind je van onze winkels?

Ik heb hele goeie service gehad, ze luisterde wat ik wilde en dat vind ik heel prettig, kom zeker terug! Ben in Den Bosch geweest hele vriendelijke dames

Speciaal de snit, model

Mooi afgewerkt de stof. Vlug geleverd

Leuke tuniek

Was snelle levering, leuke tuniek gekocht van wat dikkere kwaliteit

Mooie Rok

Mooie rok, valt goed op maat. Schijnt alleen wat door. Ik bestel wel vaker. Enige minpunt vind ik de verzendkosten. Deze moet je ook betalen als je retourneerd. Dat maakt het wel kostbaar. Soms past iets niet goed. Dit is de reden waarom ik soms twijfel om te bestellen. Er is geen winkel bij ons in de buurt.

Toller Shop

Tolle Ware, ausgefallen. Kaufen ich und trage es gerne. Schöne Stoffe. Oft aber auch klein geschnitten.

Goede feedback en snelle reactie!

Fijn dit....je besteld en kan altijd mailen of bellen .....zo wordt je onzekerheid weg genomen! Mijn ervaring tot nu....TOP....houden zo...en mooie spullen!

Mooie kleding, snelle service

vlotte levering

Altijd leuk om naar de shop te komen

• Wat vind je van onze winkels?

Leuke winkel met mooie kleding.

Ik ben zeer tevreden. Heb hele mooie kleding gekocht van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij.

• Wat vind je van onze winkels?

De bestelling wordt correct en snel geleverd.

De bestelling wordt correct en snel behandelt.

• Wat vind je van onze winkels?

Fijn geholpen , goed advies Ga graag terug naar egmond aan zee

Tolle Mode

Sehr schnelle Lieferung, leider passt nicht alles und ich hoffe das klappt auch so gut mit der Retoure. Sehr schöne Blusen und Tuniken

• Wat vind je van onze winkels?

Shoppen met oprechte persoonlijke aandacht

Samen met drie vriendinnen bij IBZ mode geweest, de persoonlijke aandacht, het oprechte advies… hoe fijn! En de collectie? Het liefst hadden we alles gekocht, prachtig!

• Wat vind je van onze winkels?

Wat hebben we een heerlijke middag bij jullie in Egmond gehad. Wat begon als een gewone middag eindigde in een hele lange gezellige middag, met goed gevulde tassen! Inclusief koffie en heel veel gezelligheid.

• Wat vind je van onze winkels?

Goed geregeld nette service mooie kwaliteit

Gewoon top

Goede website Goede kwaliteit Leuke collectie Snelle levering

TOP

Voldoet aan al mijn verwachtingen!❤️

Mooie kleding

Supersnel geleverd

• Wat vind je van onze winkels?

Leuke en betaalbare Ibizakleding.

Leuke zaak in Egmond, correct geholpen, de jurk die ik wilde moest uit een andere zaak komen en was de volgende dag aan huis geleverd, toppie. Groet Yvonne uit Volendam.

• Wat vind je van onze winkels?

Super snelle levering prachtig gewoon

• Wat vind je van onze winkels?

Fantastisch bedrijf. Zowel de webshop als de fysieke winkels. Hebben prachtige kleding en de kwaliteit is erg goed

Mooie jurken , geweldige service

Een breed aanbod als het bohemian stijltje je op je lijf geschreven is, of het nou een top of een jurk of een mooi sieraad of schoenen betreft. Alles isveveh mooi en mooi afgewerkt. Besteld en snel in huis en niet tevreden kan je makkelijk retourneren wat mij overigens nog nooit gebeurd is ondat de maatvoering uitgebreid omschreven staat. Een site waar ik geregeld terug kom en aktijd slaag voor iets moois. Love it!!

Snelle levering Kleding is super leuk Erg blij mee

• Wat vind je van onze winkels?

Blij en verrast door het produkt en de levering.

Verrassend mooie broek en snelle adequate levering.

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...