Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Producten kloppen, zoals op de website. 4 sterren gegeven om scherp te blijven ;) Klantenservice niet kunnen beoordelen omdat dit niet nodig was.

• Wat vind je van onze winkels?

Ik heb onlangs voor de eerste keer een bestelling gedaan.Deze is snel en netjes geleverd.Top!

Muy buena

Es como lo describe y sienta muy bien. Muy buen servicio en todo

• ¿Nos recomendarías?

Ok

Everything went perfect and the dress is beautiful and fits very well. Sorry but I don’t speak Dutch

Alles geweldig!

• Wat vind je van onze winkels?

Heel lekker service - ook naar buitenland

Gewoon echt super!

De kleding van Ibizamode vind ik al jaren echt prachtig. Ik ben blij dat ik het mezelf eindelijk gegund heb om ook daadwerkelijk bij Ibizamode te kopen. Erg blij met mijn aankopen. Super mooi en zit ook nog eens erg lekker. Een extra + vind ik dat er veel keuze is in 100% katoenen kleding. Ik ga nu zeker vaker bestellen!

Beautiful boho clothes

Amazing choice of Boho style clothing. I absolutely love the wraparound top and trousers from Ibzmode.

Zo jammer en sonde

Echt hele snelle levering netjes alleen ten opzichte van het verleden vind ik de collectie zo veranderd heb het nu weer geprobeerd. Krijg ik voor 100 euro een jute zak toegestuurd en de poncho ruikt ook echt zo . Ik hoop echt dat het prijs kwaliteit weer beter gaat worden .

Super mooie kleding!!

Snelle, nette levering. Mooie kleding, maten zijn altijd correct. Wat ik zo leuk vind, zijn de filmpjes bij de kledingstukken, zo kan je zien hoe iets staat, Alleen in het begin duurde ze iets langer, nu zijn sommige filmjes maar 10 sec, jammer. Super fijne medewerkers, als je een vraag hebt sturen ze binnen 2 dagen altijd een antwoord

• Wat vind je van onze winkels?

Super snel en prachtige items

Mijn bestelling is super snel geleverd. Ik had het de volgende dag al binnen! De items zijn prachtig, van goede kwaliteit en nergens anders is iets vergelijkbaars te vinden. Ik ben weer super blij!

Altijd snel verzonden

Altijd snel en netjes verzonden ben fan vooral van Moost Wanted☘️

• Wat vind je van onze winkels?

Natuurlijke materialen super snelle levering betrouwbaar

Ik bestel al jaren bij Ibz Het afgelopen jaar spreken mij de kleuren van de stoffen iets minder aan vandaar wellicht iets minder besteld

Fits perfectly

Thank you so much for the amazing clothes! I have a curvy body and they fit perfectly. I’ll definitely order some more from your store soon.

Top kwaliteit snelle levering heel blij mee

Veel keuze zit meestal goed

Mooie kleding

Leuke en moderne kleding en voor elke maat kleding is er wat leuks te vinden. En in de sale staan ook altijd leuke kleding

Snelle service ,mooie producten

Alles snel geleverd en zoals op de foto's. Heel tevreden.

Zeer snelle levering

In de winkel in Egmond aan zee zeer netjes geholpen! Daar ook mijn shirt besteld en deze werd snel bij ons thuis afgeleverd. Zeer goede service

Goede en snelle levering

Goede ervaringen.

Super tevreden

Tevreden aangekochte jurk zag er precies zo leuk uit als op de site. Zeer snelle verzending!

• Wat vind je van onze winkels?

Bij aanmelden retour en terug betalen aankoop kleding blijft het stil aan de kant van Ibizamode

Jammer dat weer alles online gaat ook het retourneren je moet alles op PC afwerken en dan hoor je na weken wachten nog niks van hun ,helemaal geen reactie op mijn mailtjes.Dus wacht nog steeds op mijn aankoopgeld retour...Contact met klantenservice is niet mogelijk er tel.Dit is echt de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel..

• Wat vind je van onze winkels?

Super leuke strand tuniek en snelle levering.

Tevreden klant

Snelle verzending, vriendelijke en goeie service!

• Wat vind je van onze winkels?

Zin in de zomer na het kopen van Ibizakleding

Sinds kort in contact gekomen met Ibizamode. Ik ben erg enthousiast. Leuke kleding en ze leveren snel. De zomer kan, wat mij betreft, niet snel genoeg beginnen!

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...