Beautiful Dresses

I ordered the Denisa Strap dress in both Taupe and White and have to say they are the most beautiful, flattering linen dresses ever. I can't wait to wear them. I will most definitely be ordering again. Thank you Ibzmode xx

Super leuke mode.

Ik had al heel vaak op de site gekeken. Vorig jaar op Ibiza wat leuke dingen gescoord. Had nu een leuke jurk nodig voor een bruiloft. Dus uiteindelijk online besteld, hoewel ik daar niet zo van ben.

• Wat vind je van onze winkels?

Jurken die ik tot nu toe bij jullie heb besteld zijn geweldig ik heb er ongeveer nu 5 van jullie ik ga ook een keer richting Noordwijk om in jullie winkel te komen kopen.

Goede aflevering mooie kwaliteit,tevreden

Fijne site

Fijne site, leuke kleding en schoenen. Je kunt het later afleveren bij een winkel zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Want die kosten zijn wel wat prijzig vind ik.

Nefasta!

Pedi un bikini y me llegaron dos partes de abajo y la de arriba no. Envié un mail a atencion al cliente y aun no tengo respuesta. Espero que se solucione pronto.

• ¿Nos recomendarías? No

Fantastisch om via de online site te kopen, volgende dag in huis.

De kleding is allemaal van bijzondere goede kwaliteit ,blijft mooi na vele was belevingen. Ik krijg fantastisch veel complimenten als ik in jullie kleding paradeer. En wordt dan gevraagd waar ik dat heb gekocht. Uiteraard bij IBZ mode Dank jullie wel

• Wat vind je van onze winkels?

Altijd prachtig en op tijd geleverd!!!

De collectie is weer fantastisch, en fijn dat er ook weer xxl mode is voor de wat vollere vrouw.

Bin zufrieden

Sehr schnelle Lieferung

geweldig

de producten zijn zo fantastisch,het aanbod is heel groot.de kledigstukken zijn in zeer mooie kleuren.in één woord ik ben verliefd op alles wat ze verkopen

• Wat vind je van onze winkels?

Mijn bestelling werd snel geleverd. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. De bestelling was overeenkomstig de foto op de website. Superblij mee!

Tiptop alles

Overzichtelijk en duidelijk

• Wat vind je van onze winkels?

Heel tevreden met de kleding en de levering, vanuit Spanje.

Jullie maken je schuldig aan chantage, door een kadobon te verloten onder de leukste reviews (haha). Maar eerlijk is eerlijk, ik ben helemaal tevreden en heb dus geen andere keus dan jullie 5 sterren te geven. Nog wel een opmerking. Voor zover ik nu gezien heb, vermelden jullie bij de schoenen geen breedtematen. Daarom durf ik op dit moment geen schoenen te bestellen, ondanks dat ik hele leuke gezien heb. Ervaring met jullie klantenservice en winkels heb ik niet, dus dat kan ik niet beoordelen.

• Wat vind je van onze winkels?

Wat mij opviel, bij iedere bestelling zat een kortingskaart code voor een volgende bestelling... Deze keer niet! Enige tegenvaller

• Wat vind je van onze winkels?

Tof en leuke kleding voor elk wat wils

Goede ervaring raad iedereen aan is een kijkje te nemen op de mooie webshop.

• Wat vind je van onze winkels?

I still haven’t received my order.

When I emailed the company I just got a tracking g number - surely it’s up to the company to make sure it arrives. At the moment the tracking says it’s in a UPS depo with a £79 import payment due. I don’t want to pay that when the company didn’t tell me I would have to pay extra and why should I pay that when I haven’t tried the clothes on. What if they don’t fit - I will have to send them back and have lost the import money. No contact with them since I emailed to say this

• Would you recommend us? No

Leuke winkel

mooie kleding

Uitstekend!

Naast alle prachtige jurken (en accessoires) ben ik ook super happy met de klantenservice. Zo professioneel, betrokken, snel en probleemoplossend. Dankjulliewel hiervoor. Ik ben en blijf altijd fan van jullie !!

Mooie spullen Snelle levering

Prijs/kwaliteit niet in verhouding

Kaftan is van hele dunne stof en 60 euro dus veel te duur. Kleur is mooi. Aan de armen wat strak voor oversized model.

Ansprechend- Aber! Rücksendungen nicht kostennfrei

Ich würde manchmal etwas noch haben wollen, aber das Getöse bei Ihnen mit eventuellen Rücksendungen ist mir zu doof. Die Größen können halt nicht immer gleichermaßen ausfallen. - Die Überschrift in Deutsch, die Fragen sind niederländisch..versteh ich nicht - Ich empfehle nur weiter ******

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Een zeer tevreden klant.

Goede ervaring en de kleding is altijd leuk. Ik ben er altijd blij mee. Krijg netjes een email als het pakket wordt verzonden.

Prachtige jurk

Hele mooie lange jurk, met mooi patroon en lurexdraad. Zit als gegoten en staat ook nog eens heel goed.

Prachtige gevarieerde kleding

Snelle levering ruime keuze aan kleding en zeer professionele personeel

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...