Bestelling gedaan op een vrijdagavond en zaterdagvoormiddag pakketje ontvangen… Sneller kan het niet! Mooi verpakt en ik ben superblij met de aankoop! Topservice!!!!

Leuke jas gekocht

Leuke jas gekocht met franjes! Erg mooi alleen erg jammer dat ik hem niet zelf kan wassen! Ibiza mode heeft altijd mooie boho spulletjes ,en ik koop graag bij hún meestal wel in de sale want dan is het voor mij meer betaalbaar maar ik ben erg tevreden!

Te duur

Hebben mij prima geholpen na de overname van MoostWanted. Helaas vind ik de prijs-kwaliteit verhouding niet oké. Jurken voelen goedkoop aan maar zijn erg prijzig. Tevens heeft de verzending 12 dagen geduurd en kan er geen eens een excuus vanaf. Voor mij niet meer

• Would you recommend us? No

Normal

- Einfaches Bestellen - Schnelle Lieferung - Kleid trotz Gr. XS/S leider viel zu groß

Tolle Ware und schneller Versand

Bestelle hier sehr gerne. Kaufabwicklung immer reibungslos und so schöne Kleidung!

Schöne …

…Kleider gibt es hier. Leider nicht immer in großen Grössen. Manchmal empfinde ich den Preis zu hoch und für Paypal extra zu bezahlen finde ich auch nicht gut.

Wunderschöne Kleider

Schnelle Lieferung, Gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kan gewoon niet kiezen,zoveel leuke jurken en tunieken!

Boven verwachting! Kaftan en jumpsuit besteld maar ben zeker nog niet klaar met bestellen voor deze zomer!!

Lieblingsshop

Schnelle Lieferung,passgenau,gute Qualität

Tolle Ware, Turbo-Versand!

Habe freitags abends bestellt, mittwochs war meine Bestellung hier. Klasse! Habe im Sale bestellt und tolle Preise gefunden. Meine Größe kenne ich und passt immer.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie jurk, zin in de zomer!!!

Bestelling snel en netjes geleverd.

• Wat vind je van onze winkels?

Goede duidelijke website. Bestelling wordt goed verpakt en snel geleverd. Heb je een vraag , dan krijg je daar ook snel antwoord op. Kortom heb je zin in een zomers gevoel en een leuke outfit kijk dan rond op de website .

Toppertjes

Een hele snelle levering en reactie op mijn e-mail. Mooie jurk en laarzen. Groetjes Sylvia

Alles wat ik heb is TOP

De mooiste Ibiza kleedjes van de hele wereld....en de laarsjes ben ik ook heel blij mee Alles gaat altijd perfect voor mij I LOVE IBIZA.NL

Geweldig!!!

Ik koop al jaren bij ibiza mode en ben er dol op!! Kleuren !!!leuke jurkjes en verdere heerlijke hippe kleren!!!

• Wat vind je van onze winkels?

Überrascht, ich dachte es sei ein Fakeshop

Ich habe 2 Teile mit einem unguten Gefühl bestellt. Was ihr dringend ändern solltet, dass die Kunden für die Kleidung eine Bewertung abgeben können. Das hätte mir persönlich bei der Größenentscheidung sehr geholfen. Ich habe nun leider zu groß bestellt. Behalte die Sachen allerdings, weil die Rücksendung wahrscheinlich ziemlich teuer ist, was ich so im Internet gelesen habe. Ich finde die beiden Teile für den doch sehr hohen Preis sehr dünn und durchsichtig. Qualitativ könnte hier nachgebessert werden.

Mooie producten, snelle levering

Super blij met m’n nieuwe aankoop. Mooie producten, kwalitatief, en ook nog eens snelle levering! Ga zo door!

• Wat vind je van onze winkels?

Geweldig, goed geholpen, fijn advies

Voor het eerst in de winkel in Egmond aan Zee geweest. Een hele fijne ervaring. De verkoopster dacht met me mee en gaf een duidelijk kledingadvies. Als de nieuwe collectie binnen is, ga ik zeker nog een keer kijken!!

Prima gehoPen

Mijn pakje was retour gestuurd Kreeg zonder extra kosten opnieuw verstuurd

Snelle service!

Duidelijke website en een snelle service . Top

Kleding snel verzonden

Super snelle levering

Leuke, mooie spullen en mega snel geleverd!

Heel mooi!!

Na een vervelende diagnose waardoor ik mijn huid zo min mogelijk aan de zon mag blootstellen, ben ik op zoek naar een nieuwe vakantiegarderobe: luchtige kleding die genoeg huid bedekt én waarmee ik er nog steeds tof en modieus uit zie. Ik kan je vertellen: dat is een behoorlijke zoektocht. Maar wat een vondst is dan ineens deze winkel!! Mooie kleuren, modieuze snit en vandaag besteld is morgen in huis. Jullie hebben er een nieuwe fan bij!

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...