Absolute aanrader

Snelle service en levering van prachtige kleding, precies zoals beschreven staat. Absolute aanrader

• Wat vind je van onze winkels?

Quise pagar klarna en3plazos y no salió bien,resultó ser una transferencia y no pude echarme atrás

Los envíos Son carísimos y tardan mucho

• ¿Nos recomendarías? No

Niets op aan te merken!!!!

Goede service Mooie collectie Mooie winkel Gezellig personeel Like it

Mijn favo winkel

Ik vind de kleding en woonaccessoires echt prachtig. Past helemaal in mijn stijl. Het shoppen in de webshop is super easy, maar ik kom ook graag in de winkel (ik heb het geluk dat er een dichtbij is). Enige puntje vind ik dat veel van de kleding doorschijnt. Als je het over je bikini draagt is dat oke, maar sommige jurken zijn gewoon te leuk om alleen over mijn bikini te dragen :-).

• Wat vind je van onze winkels?

Immer wieder ein Highlight und eine Inspiration...

... jede Bestellung ist ruckzuck da, Größenangaben stimmen perfekt, habe noch nie etwas umtauschen müssen. Und naja ... immer mit einem tollen (Einzel)Stück bekleidet ... so macht Mode Spaß. Danke.

MAGNIFIQUE

J'AI DEJA COMMANDE PLUSIEURS FOIS SUR CE SITE.ILS ONT VRAIMENT DES FRINGUES UNIQUES ET MAGNIFIQUES

• Wat vind je van onze winkels?

Al regelmatig iets besteld, tot grote tevredenheid. Kleding is top en zeer snel geleverd.

Perfekt

Wie immer schnelle Lieferung.

Top!!

Verzend termijn 1 dag Top!! Zeker als je op kort termijn iets nodig hebt. Mailtjes worden altijd beantwoord, kleding mooie kwaliteit al met al ik ben super blij met ibiza mode ❤️

Good Company

I have enjoyed each transaction with ibizamode.nl. You continue to make your business more streamlined, to reach worldwide. Keep up the good work!

Como valorar algo que no allegado aún y no se cuándo llegars

Qualität und Logistik schlecht

Die Qualität der Produkte ist ganz schlecht Es sieht alles scheiße aus an den Körper, wenn man es trägt. Die Logistik war ebenfalls ganz schlecht. Und ich habe meine Rückerstattung immer noch nicht erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering in de VS!

Ben blij met de levering in de VS! Super!

Leuke kleding. Kwaliteit soms minder. Maten komen niet overeen.

De kleding is erg leuk. En soms onderscheidend. De winkels zijn erg mooi! Jammer is dat de maten niet overeen komen. De ene keer heb ik XS/S en bij het volgende kledingstuk XL/XXL. Heel vreemd. Ookal staat er bij de foto’s: kleding valt op maat. Dus regelmatig weer terugsturen en nieuwe maten bestellen. Jammer! Af en toe zitten er kledingstukken bij die slecht van kwaliteit zijn. Naden die loslaten. Stof die lekijk wordt enz. Jammer! Want goedkoop is het niet. Misschien een tip: zet erbij of de stof stretch bevat. En of het een stuggere stof of soepelvallende stof is. Ook de terugbetaling van retour gezonden kleding mag echt sneller…. 2 weken wachten als je honderden euros hebt uitgegeven, is best lang! Zeker omdat er kledingstukken geruild moeten worden.

Prachtige jurk

Een hele mooie, fijn dragende, kwalitatief hoogwaardige jurk, die je ook open kunt dragen.

• Wat vind je van onze winkels?

Apologies for the law rating

Hi, Purchased a black kaftan. The material is awful. After soaking in cold water for a quarter of an hour, the garment takes out color, and also changed its shape.

IBIZA PUR!

Ich habe hier schon einige Male bestellt. Die Mode gefällt mir sehr. Ich bin ein großer IBIZA-Fan und habe dort schon viel Zeit auf dieser herrlichen Insel verbracht. Und die Kleidung hier entspricht so absolut der Mode auf der Insel Ibiza und dem Feeling dort. SUPER! Und der Service von ibizamode.nl gefällt mir auch sehr. Qualität, Preis und Lieferung - alles topp!!

Sehr guter Servuce.

Good, fast !

sehr verlässliche Lieferungen

bin sehr zufrieden

Schlechte Verpackung Ware defekt angekommen

Leider waren die bestellten Waren in einer Tüte verpackt. Muscheldeko kam nur in Bruchteilen an. Bestellte Shorts 2 bis 3 Nummern zu klein. Größenangaben passen nicht Versandkosten für Rücksendung nicht kundenorientiert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Good quality

love your clothes. love the style. Super good quality. Fast delivery. I am very happy that I have found your website. Thank you

Prachtige collecties

Ik houd van de geweldige collecties van Ibiza Mode! Mooie kwaliteiten en in verhouding met de prijzen. Snelle en nette levering per post. En er wordt met heel veel passie in de winkels gewerkt! Je waant je daar ook echt in Ibiza!

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...