Schnelle Lieferung.

Ausgefallene, besondere Sachen, gute Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik word zo blij van IBZMODE !

Bijna elke dag een leuke kortingsactie, super leuke kleding en (woon-)accessoires en alle bestellingen de volgende dag al in huis ! Ik ben fan !!

• Wat vind je van onze winkels?

Leuke mode en vlot geleverd

• Wat vind je van onze winkels?

Prettige afwerking van de bestelling

Zie boven

Super leuke kleding

Hele leuke collectie en nu in de sale nog leukere prijsjes ;-). Er was iets mis gegaan met een ceintuur welke ontbrak maar dat is meteen netjes opgelost. Erg tevreden

Altijd een feestje!

Leuke kleding , blijft goed in model . Soms wat aan de prijzige kant , maar zeker de ,moeite waard! Goede service , fijn om bij dit bedrijf te kopen !

Prachtige kleding

Heel mooie kleding en maatvoering klopt. Mooi materiaal en style. Helaas laat de bezorging wel op zich wachten maar als je contact opneemt krijg je een vriendelijke medewerker die naar tevredenheid helpt. De volgende dag in huis daar is wel een verbeterpuntje maar de kleding is het wachten waard :)

Betrouwbaar

Producten zijn zoals op t plaatje, snelle levering, makkelijke en duidelijke website.

Superleuke webwinkel

Hele fijne webwinkel, ruime keuze, artikelen zijn van goede kwaliteit én hip. Al regelmatig hier geshopt tot grote tevredenheid!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en snelle bezorging. Vooral ook top (!) kleding. Maakt me elke keer weer blij

Altijd zeer tevreden

Super mooie kleding ,snel bezorgd, altijd heel blij met mijn pakketje. 1 klein minpuntje vind ik dat ik de retourkosten zelf moet betalen

Leukste kleding

De leukste best zittende kleding koop je bij Ibiza mode

• Wat vind je van onze winkels?

De beste winkel om je van top tot teen in Ibiza stijl te kleden.

Heel veel keuze. De kwaliteit is altijd uitstekend. Ik draag maat XL/XXL en ook daarin is genoeg kleding. Hele goede service. Ik word altijd blij van shoppen bij Ibiza mode.

Love your style

Mooie spullen, snelle verzending

Rückerstattung dauert ewig

Wenn man Artikel zurück schickt, wartet man ewig auf die Rückerstattung

Problemlose Bestellung,rasche Lieferung

Problemlose Bestellung,rasche Lieferung

Fantastische kleding!!

Ik koop al jaren bij ibizamode en ben groot fan ;-) De kwaliteit is erg goed en je kan jaren doen met bepaalde items. In de winkels word je altijd heel vriendelijk geholpen en krijg je goede service. Pakketjes zijn er altijd de volgende dag al, dus snelle levering.

Gute Grössenangabe,Superschöne Mode auch für Grösse Grössen,schnelle Lieferung

Alles Bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kleding, goede kwaliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding

Mooie kleding goede prijs-kwaliteitverhouding en goede service.

Hele leuke webshop

Deze webshop is echt jammie :) zulke leuke, mooie kleding en items, super!

Goede snelle service!

Mooie producten, goede snelle service. Nog nooit problemen mee gehad.

Super blij mee

Erg blij mee, klopt zoals de andere plaatjes/ foto’s dat kan nml nog weleens verschillen met de werkelijkheid. Maar ziet er goed uit, lekker stofje en snelle levering wat ook wel mag voor die prijs.

Prima product en service

Slipper zijn mooi en lopen goed. De service was ook Prima, ik had foutje met betalen gemaakt. Mail contact liep goed en product volgde heel snel.

De kleding vind ik erg mooi.

De kleding vind ik erg mooi. Het wordt ook snel geleverd.

De beste!

Jullie kleding is altijd goed. Snelle levering.Leuke Kortingsbon bij iedere bestelling.Jullie maken mij arm... Ga zo door in 2024! Door jullie sta ik er altijd goed op!

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...