De beste!

Jullie kleding is altijd goed. Snelle levering.Leuke Kortingsbon bij iedere bestelling.Jullie maken mij arm... Ga zo door in 2024! Door jullie sta ik er altijd goed op!

Immer positive Erfahrungen!

Sehr schnelle Lieferung, freundlicher Kontakt sollte mit der Ware etwas nicht in Ordnung sein, gute Qualität

Goede snelle service

Goede service genoeg keus maar als ik prijzen en kwaliteit vh materiaal vergelijk zit daar groot verschil in met andere merken . De ontwerpen zijn origineel en daar betaal je voor echter materiaal is niet altijd beter waar het product van gemaakt is. Het knopenontwerp is lid hartvorm en van metaal maar gemaakt ve ander product zou beter zijn. Groot bedrijf klein bedrijf ? Er zijn altijd verbeterpunten.

El kimono no es igual al de la foto!

El kimono no es igual al de la foto!

• Would you recommend us? No

Alles perfekt

Wunderschöne Kleidung die immer der Beschreibung entspricht. Sehr schneller Versand. Alles ist tipptopp.

Snelle verzending, fijne communicatie,

Bestelling op tijd

Op tijd geleverd

Snel geleverd, prachtige laarzen!

Ik was op zoek naar laarzen voor onder een speciale jurk. Ik zag ze uiteindelijk bij ibiza.nl. ondanks dat het bijna Kerst was werden ze de volgende dag al geleverd. Geweldig. Ik ben er heel blij mee!

Kleding is prima kwaliteit en de bezorging is heel snel

Kleding is prima kwaliteit en de bezorging is zeer snel

Alles ok

Superzaak met topmensen

Super snelle levering ❤️

Mooie collectie en zeer snelle levering

Alleen maar positief , snelle levering en snel beantwoorde mails Top !!!

Heerlijk jurkje en bloese gekocht. Vakantiegevoel!

Goede kwaliteit en mooie pasvorm. Fijn dat jullie ook veel katoen verkopen en niet alleen synthetisch materiaal.

Vrijwel altijd tevreden over de ibz kleding

Ik koop vrijwel altijd in de sale bij de ibzmode met veel plezier.De kleding is fijn,draagt heerlijk en is qua kwaliteit in orde.Wel vind ik de retour verzendkosten veel te duur terwijl men bij aanschaf van de produkten al verzendkosten dient te betalen boven een bepaald bedrag.Dit is dan dubbel vind ik.Wat mij betreft hoeven de retourkosten niet.

Bestelling de volgende dag bezorgd. Mooie tuniek. Past perfect! Blij mee!

Toller Shop

Ich habe schon mehrfach Kleidung, bevorzugt von ISLA IBIZA, bestellt und bin immer sehr zufrieden. Schneller Versand nach Deutschland, echt top. Ich kann den Shop nur weiterempfehlen!

Snelle leveringen verder nooit problemen

Altijd Okay

Super!!

Snelle levering en kwaliteit van de kleding is echt super mooi en fijn. Ik zeg altijd, wat mooi is, daar mag je zeker wat extra’s aan uitgeven en je hebt iets exclusiefs. :)

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding!!

Leuke kleding heel snel ontvangen

Na mijn bestelling van superleuke kleding is deze diezelfde avond nog verzonden. Een dag later heb ik alles goed ontvangen. Heel blij mee.

Fijne winkel en via internet goede site.

Altijd leuk om in Egmond naar IBZmode te gaan.

super und schnelle Lieferung

Sehr schnelle und super Lieferung

Hele snelle verzending, zelfs naar Belgie! Top verpakt!

Snel geleverd in een drukke tijd

Het was ontzettend snel geleverd en van aanzienlijk mooie kwaliteit

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...