Koop regelmatig, kleding leuk, erg duur, betaal iedere keer bezorgkosten

Bestel regelmatig omdat ik de kleding leuk vind. Materiaal valt erg tegen en de prijs is erg duur! Moet bij iedere bestelling bezorgkosten betalen ook al staat er bestelling gratis! Zelfs bij retour weer 6,95 ( belachelijk)

Snelle levering,

Mooie kwaliteit van de kimono

Ich bin begeistert

Es gibt bus jetzt nichts zu bemängeln

Ik ben altijd super satisfait,maar er was 1 keer veel minder

Een zilveren armband besteld (martèle) die je kan verzetten ik heb nl vaak opgezette handen. Dus een armband voor mij. Eenmaal ontvangen in een plastic zak , en dat voor de prijs van 99 euro ok kan. Maar de armband is heel dus ok mooi zilver maar heel kwetsbaar. Een maal gedragen bluf je wel eens achter iets hangen en dan gaat hij vanzelf wijder staan en dus makkelijk te verliezen. De inschrijving is mooier dan het ware verhaal achter de armband. Was een cadeau voor Moederdag dus niet terug gestuurd vanwege mijn kids. En de porto kosten zouden dan 30 euro zijn voor niks.

Super fijn geholpen…

Bestelling geplaatst, heel blij met het artikel Helaas hier en daar wat defect, klantenservice gesproken super lieve vrouw met het antwoord we sturen u een nieuw blouse! Het is het vertrouwen in de mens geven zie je niet overal. Ik kom hier zeker nog terug. Liefs Jo

super klantvriendelijk

Leuke kleding aardig personeel en een topservice

Sehr schöne Teile, schnelle Lieferung

Ich finde seit einigen Jahren immer wieder schöne Kleidchen, geliefert wirf mega schnell :-)

Geweldig!

Snel verzonden zoals altijd, duidelijk en goed product Overzichtelijke website In 1 woord top! Zo zouden alle webshops moeten zijn

Unieke hippe mode!

Geweldige kleding, waar ik altijd complimenten over krijg en dat maakt mij heel blij!

Altijd leuke collectie

Ze verkopen veel van die dingen die je niet overal ziet. Bestellingen komen snel en retouren worden keurig verwerkt. Voor mij een vast adres voor wat zomerse inkopen

Super mooie kleren

Ze hebben hele mooie kleding tassen juwelen enz , en heel voornamelijk super snelle levering.

• Wat vind je van onze winkels?

Uitstekende service! Vlotte communicatie, snelle verzending en heel mooi bikinitopje!

Mode zum Wohlfühlen blitzschnell geliefert

Mode nach meinem Geschmack, einfach casual und 100% zum Wohlfühlen. Das ganze blitzschnell geliefert. Top! Herzlichen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer goed, wel hoog aan de prijs

Zeer goed, veel keus, maar wel prijzig.

• Wat vind je van onze winkels?

Ik vindt de verzendkosten te hoog.

Ik baalde van dat de verzendkosten zo hoog waren,jurkje was te klein dus moest terug..ook dat was weer bijna 7 euro! Dus was bijna 14 euro verzendkosten kwijt voor een jurkje van slechts 29 euro in de sale.

• Wat vind je van onze winkels?

Niet goed verkeerd product gekregen

In de bestelling stond het goede product nl een jute tas met witte strepen. Bij het uitpakken zie ik een glimmende tas met een oog! Probeer nu of ik het goede product nog kan krijgen. Dus voor nu geen goede beoordeling

• Would you recommend us? No

Very disapoppointed

I made an order number 548939 placed on Saturday 22 June 2024. But of the three items that I ordered, I only received two of them. The Yona Ecru Blouse is missing. I consider this situation unacceptable. Unfortunately, I noticed that there are more people complaining about the same problem, which is even worse. I do a lot of shopping online and nothing like this has ever happeened to me before! I would like you to resolve this issue please. as soon as possible.

• Would you recommend us? No

3 Artikel gekauft und bezahlt , nur 1 geliefert

Never ever

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Topbedrijf.

Ik ben al jaren klant bij jullie. En zeer tevree. Alles is hoe jullie het beschrijven kwa maten. Als ik iets besteld. Is het heel snel verstuurd. En als er iets retour gaat. Is het geld ook altijd netjes retour. Voor mij een van de winkels die bovenaan mijn lijst staan. Topbedrijf. Super bedankt.

Top!!

Mijn 1e bestelling was top!! Volgende daggeleverd ongelooflijk!! Ik ga jullie zeker bij vrienden aanbevelen qua collectie enz.

• Wat vind je van onze winkels?

Leuk personeel Goede service Snelle afhandeling En niet te vergeten hele mooie kleding

• Wat vind je van onze winkels?

The most beautiful kaftans !

Two more gorgeous pieces in my wardrobe ! Those two kaftans are absolutely stunning : beautiful pattern, excellent quality. Can't wait for my next purchase ;-)

Erg mooi,maar het is een hele andere...

Jammer dat het een andere is dan de afbeelding

Ok

Ok

Echt hele mooie kleding, sieraden enz

Ik vind het een enorme mooie site. Alles is zo kleurrijk. Ook snel geleverd, in een woord TOP.

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...