Toller Shop!!!

Sehr schöne und vielseitige Mode und sehr schneller Versand! Einer meiner Lieblings-Shops ❤️

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering in België Goede kwaliteit

• Wat vind je van onze winkels?

Hele leuke items, snelle levering, jammer dat je retour zelf moet betalen

Goed!

Schnelle Lieferung und tolle Kleidung

Sehr gute Erfahrung

Snel & leuk

Snelle levering en super tevreden met m’n nieuwe super toffe blouse !

Geweldige kwaliteit en perfecte snelle service

Geweldige kwaliteit en perfecte snelle service

• Wat vind je van onze winkels?

Unique Bohemian clothes, great fabric and super quick delivery

Super mooie kleding en hele goede kwaliteit en service.

Hele fijne zaak

Snelle levering ern variatie aan kleding Super

Zulke gave kleding

Bestel vaak en de jurkjes zijn te Gek

Fijn!

Heel gezellig, vriendelijk en goed geholpen in de winkel in Noordwijk. Later nog online een broek besteld en die was er super snel. Heerlijk zo te winkelen!

Schon sehr viel Geld ausgegeben bei Ibizamode. Ich liebe es

Ich habe schon sehr viel bei Ibizamode bestellt und bin immer begeistert von den Ware. Zum Teil nicht ganz Preisgünstig, aber man bekommt auch anderes. Lieferung ist meistens sehr schnell. Der einzig grosse Nachteil für mich aus der Schweiz ist: Die nochmals teure Lieferung in die Schweiz, aber muss ich halt in Kauf nehmen.

Snelle verzending product helemaal verkreukeld

Geen goedkope webshop. Het jurkje kwam helemaal verkreukeld binnen , had het netjes gevonden als daar wat meer aandacht aan besteed was , ook wat betreft de verpakking. Vond ik een beetje afgeraffeld Verzending was supersnel daar in tegen

• Wat vind je van onze winkels?

s’Avonds om 22.45 uur besteld en binnen 12 uur pakketje al in huis.

Mooie kleding

Verschillende keren iets besteld, en het zit altijd goed,en het wordt altijd netjes geleverd het is gewoon een top bedrijf.

Retour

Retour duurde wel lang voordat deze verwerkt is.

Goede en leuke sevice!

Ik heb goede ervaringen met Ibizamode zowel in de winkels (Egmond en Noordwijk) als online. Leuke en spontane medewerksters, en goede service! Zelfs een keer naar de sample sale geweest in Delfgauw, ook daar heel leuk geholpen. En super goed geslaagd! Ging met tassen vol kleding, tassen, een ketting en ook woonaccessoires naar huis. Ik vind het ook erg leuk om jullie te volgen op instagram! Ik ben fan van Ibizamode, en draag deze kleding en accessoires dan ook graag thuis maar ook op mijn favoriete eiland Ibiza!

• Wat vind je van onze winkels?

Alles word snel geleverd, en prachtige kleding.

Gewoon wat ik verwachte

Al lang gezocht naar deze mooie boots

Teleurstellend.

Op het plaatje ziet het er leuk uit. Wat je thuisgestuurd krijgt zit geplet in een platic zakje, hele dunne slechte kwaliteit en ruikt naar India productie. Hier wordt gigantisch veel winst op gemaakt. Terugsturen is geen optie, je moet weken achter je geld aan bellen / mailen. Her ontmoedigingsbeleid werkt dus . Ik bestel er niets meer. Ben ruim 10 jaar vaste klant geweest, maar het is alsmaar slechter geworden. Het is puur eigen productie in zeer lage lonen landen, en hier voor duur verkopen.

• Wat vind je van onze winkels?

In de toekomst zal ik zeker weer bestellen bij ibiza mode

• Wat vind je van onze winkels?

Ik wou dat jullie naast mij woonden...

Snelle levering Super kwaliteit materiaal Iets anders dan anders! Goede ervaring met vraagjes beantwoorden Gewoon TOPPIE

Kwaliteit

Altijd keurig verzorgd volgende dag in huis. De producten zijn van goede kwaliteit. Vriendelijke klantenservice Ik ben erg tevreden Eugenie

• Wat vind je van onze winkels?

Snel, goed en mooie kleding enz.

Keurig verzorgd en mooie kleding.

• Wat vind je van onze winkels?

Super blij met mijn bestelde kleding Snel geleverd

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...