Snelle levering,prima product.

Uitstekend!

Snelle en correcte levering!

Snelle bestelling, goede begeleiding en snel in huis!

Correct

De bestelde artikelen werden binnen twee werkdagen geleverd, prettig!

Goede producten, heel snel geleverd

Goed product gekocht tegen een scherpe prijs, bovendien snel geleverd !

Vlotte levering van goede producten.

Producten worden zorgvuldig verpakt en verzonden.

HEEL GOED

UITSTEKEND

Vlot

Zeer vlotte afhandeling v mijn bestelling en zeer correcte prijzen

Tijdens t bezorgen van mijn bestelling had er een navulverpakking handzeep wat gelekt over mijn producten. Zonder probleem kreeg ik nieuwe zeep en ook de producten waar de zeep in was gelekt. Tevree dus!

Ruime sortering

Snelle levering en ruime sortering

Snel en goede communicatie

Snelle levering, zeer goede communicatie over verloop van levering, goede prijzen, zeer aan te bevelen.

Perfecte service

Snelle bezorging, zoals jullie aangeven! Bedankt en tot de volgende bestelling. Groet Will

Snelle service voor een super prijs

s' avonds besteld, de volgende dag in huis. En dat voor prijzen waar ook een aanbieding in de drogist niet tegenop kan. Voor ons een super ervaring.

Snelle levering voor goede prijzen

Heel veel goedkope merkproducten worden al de volgende dag geleverd.

Betrouwbaar

Snelle levering zonder problemen

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Drogist.nl heeft een uitgebreid assortiment tegen lage prijzen. Levering de dag na bestelling. Heel tevreden!

Perfect afgeleverd

Snelle en perfecte aflevering

Geweldig.

Alles snel geleverd, goed verpakt en fijne producten om te gebruiken. Groot assortiment voor redelijke prijzen.

Zeer goede winkel

Goede prijzen, supersnelle orderverwerking en ook supersnelle levering.

Vlot geleverd. Goede prijs.

Snelle reactie

De reactietijd was perfect, alleen de bezorging door DHL was niet goed. Er werd niet aangebeld en pakket wordt gewoon voor de deur gezet. Ik was wel thuis.

Super snel en fijne service

Goede site Goede prijzen Goede service

Alles in orde