Snelle levering goede prijs kwaliteits

Zeer goede en snelle service. Zeer snelle verzending

Veel keuze en veel actieprijzen en kortingen via e-mail. Daarom kom ik vaak bij jullie winkelen.

Goed bezig

Ruime keuze en goede service

Ruime keuze met regelmatig aanbiedingen, goede merken met info. Snelle bezorging. Snelle reactie als producten even niet voorradig zijn

Geen gedoe, dus fijn

Mijn ervaring is dat het snel geleverd wordt, maar ook bij vergissingen van mijn kant spelen ze daar heel sociaal op. En dat gebeurt haast nergens. Producten zijn ook oké en meestal alles leverbaar.

Vandaag besteld, morgen in huis.

TOP

zeer positief

Snelle correcte levering

Goede service en snel geleverd!

Gewoon super!

Dik tevreden, snel antwoord op een vraag en supersnelle levering

Dik tevreden, snel en correct antwoord op een vraag en supersnelle levering

Veel producten, goed prijzen, duidelijke toelichting bij producten

Uiteraard op een dag dat er geen verzendkosten worden berekend (!) mijn bestelling kwam keurig op tijd, ondanks de kerstdrukte.

Goede prijzen en snelle levering

spoedige levering

spoedige levering

Hele goede ervaring

Makkelijke site en producten zijn makkelijk te vinden, en fijn dat je het de volgende dag in huis hebt.

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen ontvangen, bedankt!

zeer snelle en correcte levering

Toppers

Altijd op tijd, snel en goed.

Toppie

Snel besteld, snel ontvangen

Op tijd geleverd en goede prijs

Altijd op tijd geleverd. Ruime keuze en goede prijzen

Prima zaak

Snelle leverancier met een breed assortiment tegen scherpe prijzen!!

Volledige bestelling keurig verpakt en heel snel geleverd. Was prima eerste ervaring en ga hier vaker bestellen.

Niet klantvriendelijk

Op de site een macrogol besteld waarbij in omschrijving niet vermeld stond dat er een nogal zoete sinaasappelsmaak aan zat. Thuis de doos en een zakje geopend waarbij me de smaak direct opviel. Ik was op zoek en in de veronderstelling dat ik de smaakloze variant had gekocht. Contact opgenomen met de klantenservice hierover (Wendy), fout werd teruggelegd bij mij: ik had beter op de doos moeten kijken. Daar stond het inderdaad met een klein symbooltje in het Frans op. Dit lijkt me de omgekeerde wereld. Je mag van een bedrijf toch verwachten dat ze de juiste productbeschrijving op de website plaatsen. Maar ook dat ze gewoon excuses maken als ze dat een keer vergeten. Ze konden omdat de doos al geopend was ook niets voor me betekenen in eerste instantie, later was na uiten van mijn verbazing restitutie deels mogelijk. Het had hem gesierd als ze excuses hadden gemaakt en zonder al teveel gedoe (het gaat om €10..) het bedrag hadden geretourneerd. Jammer, ik kom niet meer terug.

Goede ervaring

Alles is netjes afgehandeld.

je vind er alles wat je nodig hebt

je vind er alles wat je nodig hebt en meer

Snel en correct

Alles erg snel geleverd

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.