Super prijzen, snelle levering.

Prijzen zijn zeer goed, en de levering snel en verzorgd. Aanrader.

Goede artikelen en prijzen ,chapeau

Correcte verpakking en snelle verzending

Good

It should have got a 5-star rating but for one error: the instructions for paying by bank transfer were incorrect, and although I notified drogist.nl of this, their reply did not indicate they were about to change them. Other than that, the delivery came through without a hitch., and the prices are reasonable.

vlot en professioneel

vlot en professioneel

snel en niet duur

meestal goede prijs en snel geleverd

Super service

Grote voorraad en altijd snelle levering. Top!

goed product en prima service

goed product en prima service

Mijn bestelling werd snel geleverd, goed verpakt

Goede service,

Alles binnen 1 dag bezorgd.

Correcte afhandeling van de bestelling en vriendelijke behandeling door de klantendienst bij navraag

Alles loopt perfect

Alles loopt perfect

goed en snel mijn dank hiervoor

Perfect verzorgd

hele goede drogist.nl

ik bestel al een tijd van alles en nog wat bij drogist.nl van homepatische dingen tot oorspray en haarverf. goede keuze mogelijkheden en daarbij vaak ook gekoper dan andere drogisterijen. En een uitgebreide website.Heel tevreden over drogisterij.nl, en je wordt goed op de hoogte gehouden waar en wanneer je bestellig is en wordt bezorgt.

Uitgebreid assortiment, goede prijzen en snelle verzending.

Ik bestel al jaren hier. Ze hebben een heel Uitgebreid assortiment, goede prijzen en snelle verzending. Alles wordt netjes verpakt.

niet (te) duur, snelle levering

In de winkels is het product wat ik nodig had moeilijk te krijgen. Hier is het 'gewoon' leverbaar. Het bedrag waarbij je gratis verzending krijgt is niet exorbitant hoog, ook erg prettig

Niks op aan te merken

Snel ontvangen en goed verpakt.

Hele fijne ervaring, makkelijke site. Snel verstuurd en goed verpakt.

zeer snellelevering

scherpe prijzen en vlotte levering

alles is altijd OK!

perfecte prijs-kwaliteit

Veel keuze.

Prima site! Alleen had ik in de doos de zwaardere artikelen bovenop de "zwakkere" artikelen in plaats van andersom, wat ingedeukte doosjes.

Nog niets ontvangen en ook geen melding van leverdatum

Slecht

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Altijd goed verpakt en op tijd geleverd! Een heel breed assortiment.

Zeer goed!

Zeer goed en efficiënt. Jullie weten wat een klant belangrijk vindt!

makelijk

tevreden