Vlotte en betrouwbare levering

Zie hier boven

Good service

Impressive service,delivered on time. 1 item was damaged that was reimbursed. very happy and will order again.

Bestellen ging heel makkelijk en snel geleverd

Efficient, snel

Goede produkten, snelle levering, duidelijke communicatie.

Fijn shoppen

Het is altijd fijn shoppen, vooral koopjes scoren,

Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering

Gewoon goed

alles oke

alles oke

uitstekende website en service

prima website alles klaar en duidelijk

Snelle correspondentie en snelle levering.

Er was een stof niet op voorraad, snel contact en ik heb een andere stof uitgekozen. Daarna snelle levering. Alleen was ik vorige keer in de watten gelegd met betrekking, dat ik de stofnr's bij de stof had. Dit keer niet. Gelukkig kon ik de stoffen nu zelf onderscheiden.

Snelle levering mooie prijzen.

Razendsnelle verzending

Supersnel en perfecte afhandeling

Beschadigde artikelen

Artikelen bechadigd/kapot, niet door verzending. Verpakkingen vd artikelen (4vd5) al in magazijn beschadigd, 1 flesje gebruikt!!!, 1 flesje dop kapot (doosje niet!). Officiele klacht volgt nog.

Perfect verloop van bestelling tot bezorging!

Betrouwbaar om te winkelen met een aangenaam groot assortiment aan artikelen.

Prettig gewinkeld.

Goedkoper dan in de winkel

Stuk goedkoper en snelle levering

Snel en gemakkelijk

Duidelijke website En snel besteld Goed dat er bij staat of het door de brievenbus past

Correcte afhandeling van mijn bestelling

niet zo mooi

Verpakking was niet goed, 1 item gel losgegaan andere dus ook vies. er zaten 13 potten gel in een doos zonder opvulmateriaal, hierdoor is 1 pot kapot gegaan en heeft de andere besmeurd. Heb deze allen schoon moeten maken.

Snelle bezorging

1 woord geweldig

Vandaag bestel en morgen thuis! Super.

snel geleverd,

snel geleverd,voordelige prijs

Snel en netjes.

Snel geleverd, goede communicatie.

Altijd als ik bij drogist.nl bestel wordt het snel geleverd en dat waardeer ik van deze onlineshop

Cookweg 14

4462 HE Goes