Wat besteld wordt wordt goed en snel geleverd

De producten goed uitzoeken voor goedkoper

Goedkoop

Goed, kan beter.

Mijn bestelling wordt keurig op tijd geleverd. Goede aanbiedingen. Prima verpakt. Overzichtelijkheid van de site vind ik een minpunt. Onoverzichtelijk. Producten soms lastig/niet te vinden. Hier valt nog terrein te winnen.

Snelle goede levering

Het pakket netjes in onze bringme box. Goed verpakt blij mee

eg goed

erg goed

Klantvriendelijk

Je kunt tot 23:00 uur bestellen, en dan heb je het de volgende al in huis. Aardige, klantvriendelijke e-mail. Ik kom zeker terug bij Drogist.nl!

Snel en serieus

Website is overzichtelijk, de prijzen schappelijk. Ik besteld tegen 22 uur en ontving het de volgende dag al rond 14 uur. Heel tevreden!

Vlot en goede prijs

Vlotte afhandeling, snelle levering, goede prijzen

Snel en prima prijs!

Gemakkelijk bestellen, voor goede prijs en snel in huis! Super!

Makkelijk besteld en snel bezotgd

Altijd zo snel mogelijk geleverd

Mijn ervaringen zijngoed

Snelle levering.

Snelle levering, leuke aanbiedingen en soms een leuke korting maken het aantrekkelijk om hier te bestellen.

Prima alles goed

Perfecte levering

Perfecte levering

Snelle en goede service

Ik heb de bestelling gedaan en zal vaker wat bestellen

Vlotte service

Tevreden.

Correcte afhandeling van de bestelling

Goede service,en levering van producten. De prijzen zijn redelijk goed

Ik heb nu al 2x besteld,en het bevalt me goed.Er zijn meer producten beschikbaar dan in een reguliere drogist (winkel)

De beste online drogist

Artikelen zijn er volop en altijd voorradig Maar wat het allerbeste is ..is de klantenservice. Bellen ? direct contact Een produkt ontbreekt? Wij sturen U gelijk een nieuwe op..met excuses Dan nog het allerbeste....elke bestelling wordt de volgende dag al geleverd.

Prima adres

Duidelijk en goed verzorgd.

Probleemloos

Zonder enige moeite kunnen bestellen, betalen en een servicepunt kunne kiezen.

Snel geleverd , ben heel tevreden

Snel en correct!

bestelliong altijd snel in huis en netjes verpakt

Cookweg 14

4462 HE Goes