Goedkoop en snel binnen.

Niet echt efficient

Bij mijn bestelling zaten twee artikelen die ik niet besteld had. Toen ik belde zei men dat ik die maar terugsturen moest. Dus voor een fout van hen moest ik een flesje hoestdrank en een pakje allergie pillen (inkoop nog geen €5) inpakken en naar DHL (10min fietsen) brengen. Er kon nog geen dank u wel af. Veel succes meneer Drogist.nl maar dan zonder mij.

merkproducten voor een nette prijs

Een betrouwbare webwinkel met Snelle levering, veel keus en voor nette prijzen..Een AANRADER

Goede site

Overzichtelijk, leuke aanbiedingen en snel bezorgd

Complete service

Prima assortiment met een uitstekende klantenservice.

Goede ervaring voor een eerste bestelling! Alles snel en netjes geleverd. Mooie actie ook om zonder verzendkosten te kunnen bestellen, fijn om zo te kunnen ervaren!

De site is heel makkelijk en overzichtelijk. Makkelijk om je bestelling te plaatsen. Snelle en nette levering .

Geheel tevreden

Altijd snel en zorgvuldig.

Als er iets fout gaat met de bezorgers weet de Drogist.nl dat heel goed op te lossen.

Altijd een snelle verwerking van mijn bestelling. Goede informatie tijdens het hele proces. Snelle bezorging en goed verpakt.

Goede prijs en snel geleverd

Bestelde product op voorraad

Goede prijs/kwaliteit verhouding, goede aanbiedingen en voor mij het belangrijkste het product wat ik wilde was op voorraad waar het bij veel fysieke winkels niet meer te krijgen is.

Snel in huis

Kon dit product nergens vonden maar wel bij jullie

Voordelige aanbiedingen snelle levering

Snelle levering en ik ben zeer tevreden

Fantastisch.

Zeer goede service.

Uitgebreid assortiment. Duidelijke communicatie. Vlotte bezorging

Snelle levering.

Snelle levering, kwalitatieve produkten, maar zwakke verpakking oorzaak van lichte beschadiging produkten.

Duidelijke website. Makkelijk besteld en snel verzonden.

Groot assortiment, lage prijzen en snelle levering!

Zie boven.

prima producten

zeer vlotte levering

Een snelle en acutate levering

Een snelle en scurate levering

Snelle bezorging

Mooie prijzen

Snelle levering en gunstige prijzen

Ik heb al vaak bij jullie besteld en dat gaat altijd prima. Er is heel veel keuze en de levering heel vlot. Ook de prijzen zijn prima.

Was prima winkelen

Jammer dat de prijs van loperamide Sandoz met ruim 36% verhoogd is en dat er nog steeds met DHL verzonden wordt welke zeer onbetrouwbaar levert. Toch maar over naar een ander die de prijzen niet zo belachelijk verhoogd.

Cookweg 14

4462 HE Goes