de leveringen zijn correct

Helaas ben ik op een goedkopere firma gevallen die merkbaar goedkoper zijn voor hetzelfde product Ik had dat al eens aangegeven dat je voor de goede klanten een aparte prijsstructuur zou moeten kunnen maken Ik belde al eens in het verleden of de kortingen konden gegeven worden met een negatief antwoord Niettegenstaande zal ik alsnog kopen bij jullie maar ik wacht steeds de beste voorwaarden of kortingen af Ik help veel mensen en via mij kopen die ook of kopen zelf ook bij jullie op mijn aanraden Helaas hebben de meeste zieke mensen ook een lager budget Hopelijk kunnen jullie met deze informatie de klanten beter helpen Mvg Marc

Tevreden.

Goede producten, helaas een lange leveringstijd.

goede service

super, Je kan bij drogist.nl in vertroiwen kopen.

Heel sneller een goed dienst

Ruim assortiment, prima prijzen

Gewenste producten snel gevonden. Prijzen zijn goed/scherp. Bestelproces zoals het hoort: duidelijk en goed. Bezorging op toegezegde datum. Kortom: aanrader!

Levert snel, de juiste producten voor een goede prijs. Ruim assortiment.

Snelle levering en goede prijs.

Fijne ervaring. Snelle levering en betaalbare prijzen.

Goed en snel

Goede en snelle levering tegen een nette prijs , een puntje van kritiek nl als een [product bv €9,80 kost en je besteld er 2 dan rekenen jullie toch verzendkosten omdat het dan net geen €20 is dat is jammer .

goed en snel

heel goed en vooral snelle levering

Snel geleverd en vaak goedkoper dan de meeste drogisten.

Picobello

Goed, snel en eerlijk!!

Gewoon goed. Geen op/aanmerkingen. Snelle levering. Fijn.

Alles aanwezig

Goed en snel

Assortiment is groot, prijzen zijn netjes. Aflevering zou, Post NL moet meewerken, verzending zou iets sneller kunnen.

razendsnel

vandaag besteld morgen in huis..!!! Ga zo door

vlot geleverd en compleet

Mijn bestelling was snel afgeleverd en compleet.

Helemaal tevreden

Bestellingen worden uitstekend uitgevoerd en heel snel bezorgd.

Excellent prices with super fast delivery

The online store always has one of the best prices. And the delivery is incredibly fast. When I need something urgently, this is the only store I rely on. For years I have never been disappointed. Top!

Ook Top

Goed maar slechte vervoers verpakking

Artikelen perfect maar de doos waar het in is verzonden heel slecht zwak en niet goed dicht gemaakt dus daardoor gescheurd

Mooie aanbieding

Hoge korting, fijn voor producten die ik vaak nodig heb

Snelle bezorging

Goed assortiment, bijna alles op voorraad

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.