Als je vandaag besteld , is het de volgende dag in huis ,, netjes verpakt en goede service

Goede producten, snelle levering.

Ik had mijn bestelling snel nodig. Gelukkig werd het snel geleverd

Na een week nog niets ontvangen.

Vriendelijk te woord gestaan. maar mijn bestelling nog niet ontvangen. Blijkbaar ligt het bij DHL. Maar je zou als bedrijf ook kunnen beslissen het pakket opnieuw te sturen. Immers ik bestel geen artikelen die ik niet nodig heb. En zelf er voor zorgen dat het pakket retour wordt bezorgd bij jullie.

Gewoon perfect

Duidelijke website; mooie aanbiedingen; altijd snelle en perfecte levering.

Altijd goed!. Goede prijzen en goede levering!!!.

Altijd goed!. Goede prijzen en goede levering!!!.

Bestellen, andere dag binnen top

Zeer slecht

Krijg niet wat ik besteld heb .het merk klopt wel maar is niet wat ik bestelde.terug sturen moet ik dan zelf betalen wat ik zeer slecht vind .bestel niet weer bij jullie .mvg marten

Goed en goedkoop

De aanbiedingen van Drogist.nl zijn scherp en worden snel geleverd. Dus bestellen maar!!!

alles prima voor elkaar

het voldoet aan de verwachting

foutloos en snel geleverd. Goed gedaan!

Zie boven.

Super snel. Zondags besteld maandags in huis. Ze hebben een ruim assortiment.

Alles top en geen gezeur over meer als 3 coli

Alles top en je kunt meer als 3 doosjes paracetamol bestellen da's een hele prettige manier van zaken doen niet dat betuttelen dus top!!!!

Uitstekend en op tijd!

Prima, altijd op tijd en netjes verpakt!

Snelle bezorging, prima aanbiedingen.

prima betrouwbare webshop

de bestelling werd prompt de volgende dag geleverd

Ik had het verkeerde artikel ontvangen, maar dat hebben ze keurig en snel opgelost. (kosteloos nagestuurd)

Altijd snelle levering !

Wat ik bestel is altijd snel geleverd

Makkelijk en goedkoop

En super snel geleverd

Aan te bevelen!

Ze hanteren scherpe prijzen. De verzending verloopt vlot.

Sneller geleverd dan verwacht prima !,,,,,

Correcte levering!

Correcte levering, en prijsbewust!

Een goede drogist online

Met enige regelmaat koop ik online bij drogist.nl Zij leveren snel en hebben een groot assortiment.

Snelle levering goed verpakt en fijne klantenservice.

Zeer snelle en goed verpakte levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Drogist.nl

Drogist.nl is een online drogisterij gevestigd in Nederland, die een breed assortiment gezondheidsproducten zonder recept aanbiedt. Ze verkopen diverse artikelen zoals medicijnen zonder recept, vitamines, eerste hulpbenodigdheden, homeopathische middelen en medische instrumenten. Daarnaast biedt Drogist.nl ook thuis testapparaten en oogzorgproducten, inclusief contactlenzen en bijbehorende accessoires. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen boven de €20. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruiksgemak en uitgebreide selectie van welzijnsproducten​.