Gewoon goed

Vaker hier al wat besteld, snelle levering.

Goede prijzen en snelle levering

Netjes verpakt. Prima

zeer tevreden over de prijzen en snelle levering.

Altijd snel mijn bestelling geleverd en meestal de beste prijs.

Snelle en goede levering

Goede producten en zeer gevarieerd met leuke aanbiedingen.

Helemaal goed

Prima communicatie en levering keurig verpakt en op tijd.

Altijd top!

Top producten met de beste prijs, super snelle levering!

Snelle levering en goedkoop

Levering zoalsw beloofd

Goed geregeld, op tijd bezorgd

uitstekend

altijd goed en tijdig geleverd

Levertijd duurt lang

Alles prima verzorgd, maar het duurt nogal wat dagen voordat het geleverd wordt.

Snelle en goede service! TOP!

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Ik heb mijn bestelling goed en verzorgd en volgens afspraak ontvangen. Dat geeft vertrouwen . Vriendelijke groeten, Henk Busker

Keurig, snel, verzorgd

Zie beoordeling

geweldig

normaal heb ik een dag of 2 alles binnen (post.nl) wek de laatste tijd niet mee)

Niets op aan te merken

Super spul en snelle levering

Netjes en snel

Makkelijk bestellen en zeer snelle ontvangst!

Snel

Snel en goed

Niet kopen met achter betalen.. alleen miserie!!!

Had verschillende artikelen besteld maar ze had 1 artikel niet meer in voorraad dus hebben ze moeten dat artikel annuleren, maar moest wel eerst die afterparty volledig betalen voor achteraf mij terug te betalen.... Waar is de Logica In!!! Zeker niet tevreden!!!!

Ik had een foutje gemaakt met bestellen en met een telefoontje was het snel opgelost. Goede service.

prima en snel

door ziekte kan ik niet meer thuis weg, hoe fijn dat ik bij jullie bestel en volgende dag is het er ! geweldig fijn !

Supersnel

Supersnelle levering, geen gezeur met verzendkosten en... ook nog eens de laagste prijs!!

Correcte service.

Levering keurig op tijd. Heel tevreden.

vlot behandeling en betaalbaar

Heel positief!