HG Product

Very disapointed ! Bottle 50ml , very little and half of product so it is 25ml , just for 2 or 3 m2

• Nous recommanderiez-vous? Non

Laagste prijs en de volgende dag geleverd!

Goede producten voor een redelijke prijs . Snelle levering en stevig verpakt

Ruim assortiment en makkelijk te bestellen

Ik kon het product snel en makkelijk bestellen, echter de bezorging is wat trager vergeleken met andere partijen. Dus als je geen haast hebt, dan is dit een prima winkel.

Smelle bezorging

Snelle bezorging, product zoals omschreven

Altijd goed!!

Leuke aanbiedingen, snelle goede levering!!

Snelle levering en goedkoop

prima service

prima service

Snelle levering.

Correct, snel en zorgvuldig.

Het was mijn eerste bestelling, maar het is gewoon zoals het hoort bijzonder goed verlopen. Een aanbeveling om dat vaker te doen, als ik weer eens wat nodig heb.

Geweldige service op tijd geleverd. Chapeau.

Naar volle tevredenheid.

Goede prijs en snel bezorgd!

Great service

Toppie

Netjes geleverd en helemaal compleet

Top service!

Super snelle levering!

Snel besteld, snel geleverd, helaas niet alles altijd op voorraad..

Snelle levering.

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag in de brievenbus.

Vlotte levering

Vlotte levering

Goede aanbiedingen.

Goede aanbiedingen.

Uitstekend!

Goede producten en een snelle levering.

Snel en top

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Snelle levering voor één mooie prijs.

Mijn bestelling met de producten van hun website zijn zeersnel aangekomen. Bad nog even gebeld zijn goed berijkbaar en vriendelijk meedenkend.

gewoon zo doorgaan.

Betrouwbaar.

Veel voordeel,bij mijn aangekochte mineralen.

Goede levering, mindere kwaliteiten

Altijd perfecte leveringen gehad. De laatste levering Mooncrackers was van heel andere kwaliteit, 1 zakje al gebruikt, andere gaan in de vuilbak

Cookweg 14

4462 HE Goes