Snel en goed geleverd

Kreeg het bestelde correct en snel binnen.

groot assortiment en betaalbaar

veel keuze en betaalbaar. zeer tevreden over de manier van afhandelen. iedere keer nieuwe producten

Snelle levering, goede producten!

Veel keus en super snel geregeld.

Quick, good price, easy to order

Recommend to others specially they have good deals

maakt gebruik van dhl bezorgdienst. Een ramp!!!

Drogist.nl heeft gekozen voor bezorgdienst dhl. Bericht van dhl dat pakketje bezorgd is in locker, echter locker code niet verstuurd per mail. Drie dagen geduurd voordat ik in het bezit was van de code. Produkt is goed hoor, maar ga geen gebruik meer maken van drogist.nl Niet de eerste keer dat ik problemen heb met dhl. Te veel eigenlijk.

Goede service ensbelle bezorging

Zie boven ga zo door

Snel, voordelig en betrouwbaar

Fijne onlinedrogist met zeer scherpe prijzen en (toen ik bestelde in ieder geval) zonder portokosten. Razendsnel geleverd. Van harte aanbevolen dus!

Goeie ervaring, binnen 1 dag in huis

Goeie ervaring, besteld en volgende dag jn huis

Na een zending die beschadigd aankwam werd dit snel rechtgetrokken door beschadigd item direct te vervangen

Snel en goed!

De bestelling werd al de volgende dag geleverd. De aanbieding was ook geweldig voor de vitamine B tabletten.

snel geleverd

snel en goed afgeleverd

oke

zeer snel gegaan toppie.goed voor de volgende bestelling. vgr gerard

Zoal het hoort snelle levering.

Vers gedroogde groene thee blaadjes, soms iets teveel steeltjes erin. Verders goe.

Vlotte levering

Snel

Goede prijs, snel geleverd en goed verpakt.

Ruime keuze

Ruime keuze, leuke acties en snelle levering

Snel en goed

Snelle levering goed en veilig verpakt met een super kwaliteit sokken.

Snel het juiste product geleverd

Leuke prijzen en vooral hele snelle levering!

Super zo snel

Jullie doen het goed Vandaag besteld morgen in huis Ga zo door goed bezig

Très contente

Les prix sont très intéressants et la livraison a été très rapide (moins d'une journée).

Het is altijd netjes verzorgd, en snel geleverd

Goed ,ik bestel graag bij u ,ook omdat het net boven de € 20,00 al bezorgd word ( gratis ). Ik ben nu alleen komen te staan, ( mijn vrouw overleden ) dus de vet pot is niet zo groot meer.

Zoals gewoonlijk perfect

Dank u

Scherp geprijsd.

Scherp geprijsd en correcte afhandeling.

Snelle goed verpakte levering !!!!!

Cookweg 14

4462 HE Goes