Altijd goed.

Prima product en prima prijs.

Mooie kwalietijd

Zit lekker en blijft mooi na het wassen

Al vele jaren draag ik de Sloggie mini met veel plezier!

Goed product

Product zoals omschreven, snelle levering

Heerlijk ondergoed

Heel fijn ondergoed en topjes die heerlijk zitten

Korting niet toegekend

Opgelicht

Alles vlot verlopen van bestellen tot levering

Ruim assortiment, altijd korting

Er is een ruim assortiment met als voordeel dat je op elk artikel korting krijgt en niet een minimum aantal hoeft te kopen. Daarbij wordt er snel geleverd!

Fijn ondergoed

Heel fijn ondergoed

Zee goed

Goede prijsverhouding

Zit perfect

Zit perfect

Stof slijt sneller..

Ze zitten prettig, de Sloggies. Maar ze slijten wat mij betreft veel sneller dan de versies van , ik noem maar wat, zo’n twintig jaar geleden.

Goeie service

Alles verloopt goed, bestellen, verzending, kwaliteit is prima, gewoon goed.

Je ziet er niks van!

Fijn ondergoed, zit perfect.

Super !

Snelle levering, keurig verpakt ! Aantrekkelijk geprijsd

Zeer teleurstellend

Bestelde model werd niet geleverd. Zaak werd afgedaan met opmerking dat je het geleverde moest vervormen.

Goede ervaring

Mijn ervaringen zijn zeer goed met sloggy.

goede pasvorm, blijft ook na diverse wasbeurtenja

Mooie aanbieding

Gebruik gemaakt van een mooie aanbieding van mijn favoriete model sloggi. Werden snel en correct geleverd.

perfect

er past niks beter

Snell e goed

Heel veel keus, snelle levering!

Fantastisch!

Zie boven.

Zeer goede webshop maar beperkt aanbod

De winkel komt haar beloftes na, altijd, en ze leveren de bestelde producten in no time. Het aanbod is wat beperkt helaas.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.