Goed snel

Goede ervaringen met sloggi goede kwaliteit

Zeer goede webshop

Duidelijk bestelproces, snelle levering. Kwaliteit zeer goed.

van start tot finish

Beetje teleurgesteld

Van de drie bestelde slips 1 verkeerde kleur in goed doosje.

Fijne kwaliteit

Prettig

Deze broekjes dragen prettig. Zelfs bij gebruik pijnstillend middel op bol.

uitstekende bezorging

Ik vind het heel knap als je in de avond wat besteld dat je het de volgende dag al thuis krijgt .

Super goed.

Bestellen gaat gemakkelijk en leveren gaat zonder problemen. Zeer tevreden.

goede klantvriendelijkheid en service

Prima en snel geleverd en voldoet aan de eisen

Snel en netjes geleverd

Correcte levering!

Prijs/kwaliteit is prima.

Fijne winkel en de website

Goedemorgen allemaal ja wij zijn erg blij met de bestelling van sloggy.

Mooie kwaliteit

Snelle levering. Bh van mooie kwaliteit, goede pasvorm.

Goede kwaliteit en fijne pasvorm

als ik iets bestel, heb ik het zo in huis

Altijd de levering keurig verzorgd en op de beloofde dag en tijd bezorgd.

Heel mooi en comfortabel

Goede slips, snelle levering

Mijn man draagt de Sloggi basic mini’s al tientallen jaren. Ze zitten goed. Wel gaat over langere termijn de slip kapot net onder het elastische boord.

Zitten heerlijk

Lekker zacht goed wasbaar top slips

Fijne boxershorts

Fijne boxers snelle verzending!

Echt een aanrader ..

Mooie kwaliteit en super snelle verzending !!!

Alles geleverd zoals verwacht

Alleen de doos waar het inzit mag wel kleiner. Doos was erg groot voor 1 dubbelpak

Snelle en correcte levering.

Mijn bestelling is snel geleverd. Het was netjes verpakt en voldeed aan de verwachtingen.

Super vlotte levering en nalevering en goede communicatie over product en levering

Te kleine maat voor een l.

Normaal een l zou echt groot genoeg moeten zijn. Nu valt hij kleiner en zou niet zo erg zijn want de oude worden slapper. Maar nu is deze zoveel kleiner dat het echt niet voor een l door kan gaan. Helaas wel 4,95 euro armer door dat ik het product terug moest sturen. Volgende wil ik in een fysieke winkel kopen. Dan weet ik waar ik aan toe ben.

Sloggi, altijd goed, de levering ook. Ik ben zeer tevreden,

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.