Alles geleverd zoals verwacht

Alleen de doos waar het inzit mag wel kleiner. Doos was erg groot voor 1 dubbelpak

Snelle en correcte levering.

Mijn bestelling is snel geleverd. Het was netjes verpakt en voldeed aan de verwachtingen.

Super vlotte levering en nalevering en goede communicatie over product en levering

Te kleine maat voor een l.

Normaal een l zou echt groot genoeg moeten zijn. Nu valt hij kleiner en zou niet zo erg zijn want de oude worden slapper. Maar nu is deze zoveel kleiner dat het echt niet voor een l door kan gaan. Helaas wel 4,95 euro armer door dat ik het product terug moest sturen. Volgende wil ik in een fysieke winkel kopen. Dan weet ik waar ik aan toe ben.

Sloggi, altijd goed, de levering ook. Ik ben zeer tevreden,

Uitermate snel geleverd.

Correcte service en snelle levering

Blijf verzenden met post NL want DHL is een ramp in dit deel van Nederland.

alles super sloggie draag ik alleen maar

ik draag alleen sloggie passen perfect en gaan lang mee

Gewoon uitstekend

Uitstekend. Makkelijk te bestellen en snel en accuraat geleverd

Juiste artikelen binnen 1 dag geleverd.

Heb verbetering nodig. Sneller kan niet en juist artikel geleverd in de juiste kwantiteit.

Fijne ZERO Feel 2.0 Dames Soft Bra

Heerlijk zacht doch stevige ZERO Feel 2.0 Dames Soft Bra. Niks snijdt, schuurt of prikt. Mbv de maattabel de juiste maat kunnen kiezen. Ik heb maar meteen een tweede besteld. Heel tevreden.

Perfect ondergoed en blijft mooi

Alle sloggi’s zijn heel goed en mooi mijn man en ik gebruiken ze al vele jaren.

Sneller dan snel levering.

Het gewenste besteld op zondag 29 september 2024 rond 16.00 uur. Maandag 30 september om 11.30 werd het pakje al bezorgd! Bezorgen op maandag kan dus wel blijkt hieruit.

Super snellen en goede levering

Heb al e er der Sloggi’s , echter kreeg ik die in andere verpakkingen. Idee dat ze kleiner waren. Nu dus bij Sloggi zelf! Snelle levering en geen verzendkosten

Goede en snelle service

Fijn en goed geregeld. Snelle levering en netjes verpakt

Hele goede service

Slechts één minpuntje: u adverteert met "'s avonds voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis" maar dat was niet correct. De post (DHL) bezorgde het pakketje een dag later. Verder is het besteltraject helemaal naar tevredenheid verlopen.

Jammer dat de collecties zo snel wisselen, heb je iets fijns gevonden is het snel weer vervangen. Door een nieuwe collectie, soms met een fijne verrassing soms valt het tegen Kwaliteit is altijd goed dus daar nooit tegenvallers Maar website werkt snel en levering ook

Snelle levering. Goede prijs.

Heerlijk zacht

Bh en slip zitten voortreffelijk en zijn heerlijk zacht.

Past goed, zit goed

Allerbelangrijkst vind ik dat een sloggie nooit afzakt

Fijne website, gemakkelijk te bestellen en goede informatie over levering. Mooi product.

De verpakking was geopend

Zal wel iemand bij DHL zijn geweest of doosje niet goed dichtgeplakt maar het was in elk geval open toen ik het ophaalde bij DHL Het is dat de verpakkingsdoosjes in het doosje omgeopend leken en vast zaken in het doosje; iets anders was eruit gevallen

PRIMA

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goeie service

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.