Snelle levering!

Mooie kwaliteit slipjes en snel bezorgd!

Top product

Ik vind de zero feel sloggies geweldig. Je voelt ze niet en ziet ze niet onder kleding. Snelle levering ook

Zacht, sterk, perfecte pasform en gaat jaren mee.

Bovendien een razendsnelle levering.

Zeer tevreden met snelle leverig

Snel en prima communicatie met de gekozen manier van verzending

supersnelle levering

zondagavond bestelt en maandagochtend al in huis, echt niet normaal zo snel !

Mooie site en zeer snel geleverd

Mooie site en snel geleverd

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed. Zit goed en prettig materiaal. Pijpjes van de shirt niet te lang en krult dus niet om.

Al jaren gebruik ik sloggy s, ben zeer tevreden

Heerlijke zachte stof. Netjes afgewerkt. Zit fantastisch

Snelle service, alles goed! Top

Niet goed

Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld ik had Short 2 pack besteld en ik heb basic slips ontvangen een slechte levering ben ik niet gewend Ik kan geen barcode versturen want de doosjes zijn al bij het oud papier. Ik gebruik deze zending maar hoop dat het de volgende keer goed zal komen

Super leuk

Super leuk ondergoed dat heel lekker zit en snelle levering en leuke kortingen.

Zitten lekker

Jammergenoeg ontstaan er bij het elastiek steeds hele kleine gaatjes. Anders 5 sterren. Ze zitten heerlijk en draag ze al jaren.

Fijne winkel, heerlijke producten

Eenvoudig besteld en snel bezorgd. Alleen jammer dat 1 van de producten veel te klein is (zelfde maat als de andere, dus ik dacht, komt wel goed) en ik de labeltjes er al afgeknipt had (omdat de maat hetzelfde was)... stom van me, jammer!

Goede pasvorm, goede kwaliteit, nergens knellend .

Prima lingerie. Goede pasvorm nergens knellend, makkelijk te wassen met uitneembare pads.

geen retour bon

geen reaktie ontvangen op retourzending. geen geld terug ontvangen. Nog altijd geen geld terug ontvangen en geen berichtgeving

Snelle correcte bezorging

Makelijk om te bestellen,zeer ruime keuze,snelle bezorging. Ga zo door zou ik zeggen.

Past goed

Goede pasvorm en duidelijke site.

Dun

De huidige sloggies zijn zijn dunner. Voelen minder prettig.

Gemakkelijk te bestellen . De site zou wel iets duidelijker mogen

gewoon goed

Nog steeds gewoon erg goed

Goede service, snel geleverd en geen namaak!

Goede service en kwaliteit van de producten zijn erg goed . Top

Snel besteld snel geleverd

Nette en snelle levering. Perfect

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.