Reactie van het bedrijf
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Graag leg ik de kortingsactie aan u uit ondanks dat deze groot op onze website heeft gestaan met uitleg en ook in onze digitale nieuwsbrief is toegelicht.
Alle artikelen die meedoen aan de actie '3+1 gratis' bevatten per stuk een korting van 25%. U kunt dus zelf 4 stuks in het winkelmandje plaatsen en dan krijgt u 4 x 25% korting (als het desbetreffende artikel meedoet aan de actie).
Normaal gesproken zou u betalen voor 3 stuks en krijgt u de 4e gratis, maar bij ons krijgt u dus 25% korting per artikel. 4 x 25% korting staat gelijk aan één gratis artikel.
U hoeft dus geen 4 stuks te bestellen om gebruik te kunnen maken van de korting. U krijgt ook 25% korting bij aanschaf van één of twee artikelen.
Het betreft dus geen bedrieglijke reclame, maar gewoon de 3+1 gratis actie maar verrekend op een manier dat klanten niet verplicht zijn perse 4 stuks te kopen. Indien u er 3 reeds besteld heeft, en een 4e gratis wilt, dan kunt u er nog 1 bij bestellen zodat u op het totaalbedrag 4 x 25% = 100% korting heeft gekregen.
Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd en ik wens u een fijne dag.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Sloggies.be