Attentive

When I placed my order & did not receive the correct number of underwear I asked for, within 3 days they replaced my missing pack.

anders goed

Pakje niet gekregen

Uitstekend.

Perfected afhandeling

Uitstekend afgehandeld

2de bestelling met code Welkom0624 lukte niet maar is uiteindelijk recht gezet.

Comfortabel,

Iets te los tussen borsten waardoor vorm/uitzicht eerder lijkt op sportbeha. Verder super aangenaam!

zeer goed

goed product reeds roeger besteld snel de nodige informatie betrfd de maten snelle levering Grt john

TOP, best fitting !

top !

Alles was naar wens Ik blijf zeker nog klant

TOP

Alles prima verlopen TOP !

alles was corrct

alles was correct

Heel goede kwaliteit

Goede kwaliteit en vlugge service.

mooi en goed

Sloggi is een mooi en degelijk ondergoed

Overdreven verpakking

Is het echt nodig om elk broekje apart op een plastic hanger en in een plastic zakje te versturen? Bovendien zijn de labels zo strak bevestigd dat je schade riskeert bij het verwijderen: twee broekjes hadden meteen een gat.

Zeer snelle en correcte levering.

Geen klachten

uitstekende produkten en levering

Producten zijn zoals op de website. Zeer correcte prijs en vooral snelle levering. Wat zeker een meerwaarde is: afhalen in een afhaalpunt zodat je bestelling zeker aankomt en je ze kan afhalen zodra je tijd hebt. Een reden om nog te bestellen in de toekomst. Groetjes een tevreden klant! Nancy

ze gaan langmee

ik draag graag sloggis

Picobello!!

Zeer tevreden!! Snelle service!!

Snelle levering -superkwaliteit

Van de kwaliteit ben ik al jaren tevreden, koop ze ook steeds opnieuw. Vandaag besteld en morgen al in huis. Wat een service! Top!

Behulpzaam

Ruim assortiment online. Is een product online uitgeput, kun je je aanmelden om op de hoogte gebracht te worden wanneer het terug binnen is. Voldoet het product niet aan de verwachting, kan je het terug sturen. Goede service.

Supersnel

Mijn bestelling werd prompt verwerkt en ik werd continu op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Oplossend werken

Klantendienst helpt mee zoeken naar het juiste model en reikt oplossing aan

Retour.

Heb vorige week slipjes retour verzonden. Vind het jammer dat je niet direct een andere maat kan bestellen. Nu moeten jullie eerst het geld terugstorten en ik moet opnieuw een bestelling plaatsen…

Foto van de onderbroek is niet correct

Foto toont een rechte onderbroek terwijl in realiteit ze eerder een uitgesneden model is

schitterend

bestelling schitterend

Zit oké

Past goed, sluit comfortabel aan. Ben ze nog allemaal aan 't testen, maar nog geen wasbeurt getest..

Cookweg 14

4462 HE Goes