Onvolledige bestelling geleverd: 43,95 euro kwijt!
Ik bestelde voor de eerste maal online via deze webshop. Ik kreeg een factuur in mijn mailbox. Het pakket werd later dan men aangaf geleverd. Dit vond ik nog niet zo erg.
Bij het openen merkte ik dat 1 x 1 doos(4-pack's) niet was geleverd. Het andere 4-pack werd geleverd in 4 aparte doosjes ipv 1 doos 4-pack. Maar 1 doos was dus niet geleverd! Ik nam onmiddellijk foto's van de verpakkingen want er is ook geen leveringsbon in de verpakking bijgevoegd!
Ik nam onmiddellijk, diezelfde avond nog, contact op via de klantendienst. Ik kreeg de avond zelf nog bericht dat mijn mail door sloggies was ontvangen en dat ze streven naar een antwoord binnen de twee dagen. Aanvankelijk kreeg ik inderdaad de dag nadien een antwoord dat ze het vervelend vinden dat ik 1 product mis. Maar dat er op mijn foto meer artikelen staan dan op op mijn bestelling/factuur. Ze vragen om foto's te sturen van alle doosjes waar alle barcodes en artikelnummers goed zichtbaar zijn. Ik antwoord onmiddellijk maar nadien heb ik niets meer mogen vernemen.
Ik heb nog 2 maal(met telkens 1 week of langer tussen) gevraagd als mijn mail verder wordt opgevolgd maar .... zonder bericht!
Ik ben dus 43,95 euro kwijt aan deze webshop!!!