Uitstekende service

Snelle en correcte levering !!!!

Snelle en correcte levering !!!!

gemakkelijk en goede prijs

Het bestellen van wat je nodig hebt is heel eenvoudig en overzichtelijk zodat het gemakkelijker is dan te zoeken in de winkel

Heel correcte service met goede producten

Heel veel goede producten, veel keuze, ook uit maten

Prima service ebook zeer snel.

Snelle en correcte levering.

De maten zo verschillend .

De kleurenen en de witte basic zijn zo verschillend en te kleine maten , ik heb 46 en heb 48 en 50 besteld voor zekerheid en die spannen tegenover de witte , je kan moeilijk voortgaan op jullie maten , mijn dochter met down heb ik er 15 besteld huidskleur in 52 , ik ben nog bezig met haar vorige dus nog afwachten nu. Groetjes Helkebaut Emmy

Om de tuin geleid ...

De actie 3+1 gratis blijkt een leugenachtige en bedrieglijke verkoop truck te gaan. Ik heb online 3 stuks besteld maar ontving nooit het 4e gratis exemplaar. De infodesk zwaait bij contactname dat deze actie verwerkt zit in het feit dat ze 25% procent korting geven per stuk. Bij Sloggies zijn ze zich van geen kwaad bewust.

Sloggies best ever! double Comfort tai.

Heel goede kwaliteit, mooie pasvorm rekt niet uit na 10 wasbeurten! Zacht katoen aangenaam dragen. Korting was mooi meegenomen en dus meerdere in één keer aangekocht.

Ok

X

Prima lingerie

Prima lingerie en snel geleverd !!!!?

Top prijs/kwaliteit

Zalige broekjes en snelle levering

Heel erg goed

Mooie kwaliteit, zit heerlijk, netje bezorgt, in 1 woord top.

top

goede kwaliteit top

Snel en correct

Idem

Onvolledige bestelling geleverd: 43,95 euro kwijt!

Ik bestelde voor de eerste maal online via deze webshop. Ik kreeg een factuur in mijn mailbox. Het pakket werd later dan men aangaf geleverd. Dit vond ik nog niet zo erg. Bij het openen merkte ik dat 1 x 1 doos(4-pack's) niet was geleverd. Het andere 4-pack werd geleverd in 4 aparte doosjes ipv 1 doos 4-pack. Maar 1 doos was dus niet geleverd! Ik nam onmiddellijk foto's van de verpakkingen want er is ook geen leveringsbon in de verpakking bijgevoegd! Ik nam onmiddellijk, diezelfde avond nog, contact op via de klantendienst. Ik kreeg de avond zelf nog bericht dat mijn mail door sloggies was ontvangen en dat ze streven naar een antwoord binnen de twee dagen. Aanvankelijk kreeg ik inderdaad de dag nadien een antwoord dat ze het vervelend vinden dat ik 1 product mis. Maar dat er op mijn foto meer artikelen staan dan op op mijn bestelling/factuur. Ze vragen om foto's te sturen van alle doosjes waar alle barcodes en artikelnummers goed zichtbaar zijn. Ik antwoord onmiddellijk maar nadien heb ik niets meer mogen vernemen. Ik heb nog 2 maal(met telkens 1 week of langer tussen) gevraagd als mijn mail verder wordt opgevolgd maar .... zonder bericht! Ik ben dus 43,95 euro kwijt aan deze webshop!!!

Goed geregeld

Alles zoals het hoort

netjes en snel afgehandeld prima.

zoals boven beschreven.

Mijn bestelling nog niet ontvangen

Jullie vragen al om een mening maar ik heb nog niets ontvangen en ook niets meer van jullie gehoord Ondertussen zowel de bestelling als een antwoord ontvangen Score aangepast

Fantastisch ondergoed !

Koop al jaren het model control maxi en ze zijn comfortabel en van prima kwaliteit! Zou niets anders meer willen !

Heeeel goed

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pakket + levering : ok !

Pakket + levering waren in orde zowel qua inhoud v pakket als vlotheid v levering

Alles in orde

Heel snel geleverd en al de bestelde artikelen waren goed in orde .

Alles klopt

Prima heel tevreden

Zeer goede dienstverlening

Geen opmerkingen, makkelijk te bestellen, goede comm ivm levering en op tijd geleverd.

Cookweg 14

4462 HE Goes