uitstekende pasvorm

De maat klopt. De pijpjes sluiten mooi aan.

Uitstekend!

Uitstekend!

Keurig en super snel

Verkeerde maat ontvangen

Na ontvangst slips meteen gemaild dat maten niet goed waren op zaterdag 31 mei. Op 4 juni pas reactie. Meteen gereageerd maar pas donderdag 6 juni weer een reactie. Nu moet ik eerst retour sturen daarna krijg ik de juiste en zijn we weer meer dan een week verder. Dat vind ik jammer.

Wel betaald nog altijd niets ontvangen

Ik heb de bestelling niet ontvangen. Na contact met de klantenservice zou de bestelling eind vorige week komen, maar ook dit is niet het geval. Heel erg jammer. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling, in de tussentijd kan ik dus niet anders dan deze beoordeling geven.

Makkelijke site om te bestellen

Het bestellen was makkelijk en achteraf betalen. Bestelling ook snel ontvangen.

Snelle service en netjes verpakt

Snelle service en netjes verpakt.

Voor herhaling vatbaar!

Gebruik al aantal jaren ten cate slips. Ze zitten erg comfortabel en blijven mooi na de was. Als ik weer nieuwe nodig heb is het voor herhaling vatbaar.

Lange levertijd maar te wijten aan DHL

Uiteindelijk is de levering gekomen. Echter jullie dienen wel te overwegen of leveren via DHL wel een goed idee is. Jullie hadden een duidelijk etiket erop geplakt dat het bij het tankstation in de Jol Lelystad geleverd moest worden, zoals ook door mij aangegeven. Wat doet DHL zij zetten er zelf een ander afleverpunt op, wat niet mijn keus is (vreemd afleverpunt) het uiteindelijk na vele malen aan te geven niet te kunnen afleveren (wat ik niet raar vind want dat punt wat zij er op hebben gezet is alleen in de avond open (is een huisadres). Kortom ik ben zeer ontevreden over DHL en niet over TenCate.

Goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit Rio ondergoed, wel jammer dat het de laatste jaren zo duur is geworden.

Redelijk.

Ik vind het erg vervelend als een maat er niet is. Dat je dan een e-mail krijgt. Die je nooit krijgt!

prima ondergoed

alleen laatste betaling geen 15% korting bij code tenCate15Secrets

Snelle levering en kwaliteit

Heel fijn en goed ondergoed

Om 22.30 besteld en de volgende ochtend had ik mijn bestelling al in huis. En wat ik besteld had was ook perfect, ik ben dik tevreden!

Prachtig ondergoed, goede kwaliteit

snelle service

heerlijk draag comfort en mooi om te zien

Snelle levering,groot assortiment

Snelle, uitstekende levering

Prima bedrijf

Goede website, goede en uitgebreide keus, snelle levering. Top

Ik had een aantal boxers besteld waarvan 1 stift in zat,super opgelost…mocht de boxer houden en kreeg het geld terug. Heel netjes!!

Ik wacht op aanbiedingen van de onderhemdjes dan bestel ik er meer

Heerlijk dun en comfortabel ondergoed

Prachtig spul

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.