Gewoon goed

Snelle levering, goed ondergoef.

Redelijk ondergoed maar idiote verpakking

Ieder onderdeel zat in een dikke plastic zak. Terwijl u op uw website de mond vol hebt over milieuverantwoorde producten.

DHL had bestelling niet bezorgd, maar retour gezonden. Medewerker van Ten Cate van de klantenservice heeft het na telefonisch contact direct geregeld… Dag later bestelling binnen! Topper!

……..

Product goed, maar bezorging kan beter

Product goed Trage bezorging DHL, herhaald uitstellen aangekondige bezorging

Bij schademelding een nieuw thermo- shirt gekregen

Was wel ingewikkeld om de schade te melden met mijn 80 jaar, maar het is goedgekomen zonder terugsturen van de shirt (wel met foto’s van de schade) Prima afgehandeld

Redelijk

IK kocht dat vroeger in België en de kwaliteit was beter of bestaat er bij jullie ook met zwaardere textiel

Goede pasvorm!

Blijft lang mooi maar uiteindelijk gaan ze ook stuk door steeds dezelfde handeling om ze aan te doen. Het slijt.

Helaas betalen voor retour

Snelle levering, maar helaas veel betalen voor retour. Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.

Snel! Correct geleverd. Goede kwaliteit cadeautje duster.

Zie voorgaande. Héél tevreden!

Uitstekend verzorgd artikel

Goede kwaliteit, snelle en zorgvuldige levering.

Keurig en snel geleverd

Heel netjes verpakt, goede pasvorm, snel geleverd

snelle levering, goede kwaliteit

alles is goed verlopen toch 2 sterren. Ik wist dat je voor retour zelf moet betalen. Maar als een verzending 3.95 eur kost waarom een retour meer als het dubbele. Boerenbedrog. Sorry. Zal nooit weer kopen

Snelle correcte levering

Het pakketje kwam netjes verpakt aan. Super tevreden met de kwaliteit van de 2 thermo hemden. Ze zitten heerlijk.

Snelle levering, alles correct. Goede kwaliteit

Klantvriendelijke site

Snelle verzending en klantvriendelijke site om te bestellen

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Secret, fijnste ondergoed ooit!

Screst lijn, zit fijn blijft mooi. Prachtig!

Super goede service en een goed product

Na het verloren gaan van mijn bestelling kreeg ik een nieuwe bestelling zonder verdere kosten. Super service!!

Nu 83 jaar en ik draag alleen maar Ten Cate!

Top kwaliteit.

Service en afhandeling, het klopt allemaal.

Ik draag dit ondergoed (secrets)al jaren naar volle tevredenheid. Heel jammer dat het niet in meer kleuren te krijgen is.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

uitstekend

perfecte pasvorm

Snelle levering en prima kwaliteit

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.