Geen voorraad bij kortingen

Misleidende reclame

Prima product

Fijn ondergoed

Goede service, fijne katoenen onderbroeken

Snel geleverd, telefonisch goed bereikbaar. Katoenen secrets midi boxer/hipster is helemaal top! Meer katoenen ondergoed graag met leukere kleuren.

Snel

Snelle levering.

Klantenservice goed bereikbaar. Snelle levering. Goede productenen prijzen.

De slip is prima maar wel te groot

Ik had een maattabel geraadpleegd maar de slip is te groot. Jammer want Ten Cate is goed. Naadjes mooi plat en gaat lang mee.

Weinig ervaring maar mijn eerste indruk is uitstekend

Week ervaring.

Zit fantastisch

Zit goed ziet er mooi uit. Een topper

Snelle service en een TOP onderbroek!

Prima.

Mooi ondergoed, snel geleverd

Naadloos ondergoed besteld. Zit heerlijk. Snel geleverd.

zit goed en blijft goed

Al heel lang mijn favoriete ondergoed

Heren onderbroeken

Helaas nier dezelfde gekregen als degene die had. Bovenste rand slaat snel dubbel

Na 2 keer verzenden, helaas niet de goede bestelling

Helaas heb ik niet de goede bestelling ontvangen. De bestelling daarna wederom volledig verkeerd. De klantenservice heeft hierop wel steeds goed gereageerd, dat wil ik er wel bijzeggen. Eerder iets besteld en toen ging het wel goed. Vast eenmalig en nu een keertje wat minder.

Heel goede service

Ik had een klacht over de aankoop van 2 shorts. Kwaliteit was niet goed. Ik had een mail gestuurd met foto's. Ik kreeg al snel bericht dat ik 2 nieuwe kreeg. Deze waren echt beter van kwaliteit. Erg blij mee.

Goede pasvorm en duurzaam.

Het Tencate-ondergoed heeft een goede pasvorm. En deze blijft lang bestaan, ook na vele wasbeurten.

Echt heel mooi ondergoed en perfecte pasvorm!

Ten Cate ondergoed draag ik al jaren en elke keer wordt ik er weer blij van. Kleur en pasvorm blijft mooi ook na veel dragen.

Snelle correcte levering

Prettige website

Goed, maar…

Op de site pretenderen jullie voor 23:00 uur besteld is de volgende dag in huis! Mijn bestelling is langer onderweg geweest. Vandaar de beoordeling met 3 sterren.

Goed spul

Ten Cate is altijd goed, en ook snel verzonden

Kwaluteit en service is geweldig

Kwaliteit is meer dan goed en ook de webshop werkt goed

Goed.

Snelle levering en goed verpakt. Mooi ondergoed. Graag tot een volgende keer.

Goed!

Snelle levering!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.