Planten zijn prima aangeslagen

Het pakket kwam op tijd en goed aan. En de planten groeien gestaag door zo'n en regen.

Bezorging uit de kunst

Heb ze net geplant dus nog even afwachten

Uitstekend!

Je betaalt wat meer. Maar dan heb je mooie bloemen, goed verpakt met duidelijke instructies.

Mooie inheemse vaste planten

Geleverd zoals omschreven, hopenlijk in bloei net zo mooi

Wat een heerlijk mooi tijdschrift word er helemaal enthousiast van.

Eindelijk een blad wat een lust is voor het oog met prachtige artikelen. En halleluja geen enkele lelijke advertentiepagina. Alle pagina's may & june. Je krijgt echt waar voor je geld en raakt enthousiast om te gaan tuinieren. Let's get started !

Super mooie website met prachtige planten

Gekochte plantjes voor de tuin doen het super goed, alles is mooi en milieubewust verpakt en de styling is top

Pakket piek fijn ingepakt!

Deze morgen heb ik mijn bestelling in goede orde ontvangen. De verzending bij DHL én aanlevering door B-post zijn perfect verlopen, en kon ik ook steeds volgen. SUPER! Bij het openen van mijn pakket ben ik aangenaam verrast, hoe alles zo mooi afzonderlijk én duidelijk gelabeld is. Prachtig! Alvast bedankt, ’t is een positieve ervaring. Myriam

Blij!

Als een kind zo blij, elke keer weer als er een pakketje van May & June wordt bezorgd. Ik vind jullie zadencollectie geweldig en word er hebberig van. Onlangs dahliaknollen gekocht en even het filmpje bekeken over hoe je ze kunt voortrekken. Ik kijk graag jullie video’s met uitleg en tips. Al jaren zijn jullie mijn nummer 1 webshop voor het maken van een bloemenzee van mijn tuin!

Snel en goede levering

Alles was goed verpakt. De zaden zitten ondertussen allemaal in de grond en nu wachten op de zomer. Ook leuk dat er een zaaikalender bij zat!

Meer gezonde vogels, bijen, dieren en mensen in onze (binnen-)tuinen en buurt.

Hoewel je mij heel makkelijk de tuin in krijgt, of naar een mooie, biologische kwekerij in de buurt ga, maakt het me óók heel blij dat May en June nu ook biologische vaste planten aanbiedt. Het is fijn voor onze tuin, buurt en omgeving, als er meer vogels, bijen en dieren in onze binnentuinen een groene oase, rust en voeding vinden, zonder gif.

Snel & verzorgd

Ik word al blij van hoe jullie het pakketje zo snel en mooi verpakt bezorgen. Hopelijk kan ik over een paar maanden genieten van mooie schermbloemen!

Slecht

Membership wordt stilzwijgend verlengd en er is nergens de mogelijkheid in de app om je abbonement gemakkelijk op te zeggen. Plus waar je dan 10 euro voor betaald is niet de moeite qua content. Schrijven om te schrijven, niets vernieuwend bijgeleerd.

Een feestje

Het hele concept van May & June is een feestje! Van nieuwsbrief tot shop.. echt een aanrader voor iedereen die van tuin en bloemen houd.

Mijn lievelingsschop!

Het is altijd een feestje als er een bestelling van May and June aankomt.

Ruime keuze aan planten, snelle levering en goed verpakt.

Erg fijn dat nu ook vaste planten bij May & June verkrijgbaar zijn. Probleem met de bestelling was snel verholpen en planten werden erg snel verzonden; fijne service! Zeker voor herhaling vatbaar!

Mooi verpakt en duidelijke uitleg op de pakjes

Hele mooie selectie bloemen en zaden. Mooi verpakt en met een duideljjke uitleg over hoe aan te planten.... of ze ook echt uitkomen moet ik nog even afwachten

Pakketje kwam snel en goed aan.

Zij hebben de missie om mij in de tuin te krijgen en enthousiast te maken om zelf de zaden en bollen uit te zetten. Dat is gelukt!

Perfect!

Prima service, uitgebreid aanbod en heel mooi vorm gegeven.

Snel geleverd en leuke producten

Snelle levering en leuke producten en handige website.

Prachtige spullen, mooi en duurzaam verpakt.

Altijd weer een feestje om een bestelling van May&June uit te mogen pakken. Bloembollen en bloemzaden zijn van super goede kwaliteit. Blij met alles van hen!

Hele leuke cursus

Heldere uitleg, prachtige fotografie en mooie verpakking. Een feestje.

Altijd een feestje

Elk pakketje wordt mooi verpakt, de service is top (ook als je advies nodig hebt) en kwaliteit heel hoog. Ik geniet altijd enorm van een nieuwe levering, of het nu zaden, bollen of gereedschap is!!

Keurig verzorgd pakket. Snelle levering, goede informatie.

Zulke mooie bloemen en goede kwaliteit

Elke keer een feestje om te bestellen. En als de bollen dan uitkomen., helemaal. Niet twijfelen, gewoon bestellen

Prachtige bloemen, zorgvuldige bezorging en goede communicatie

Ik bestel inmiddels een paar keer per jaar mijn zaden, tulpenbollen en dahliaknollen bij May & June. Echt een aanrader!

Parallelweg 19

3931 MS Woudenberg

033 - 202 43 38

Over May & June

MAY & JUNE is een bedrijf met één missie: jou de tuin in krijgen. Want van tuinieren word je gelukkiger. We geloven met ons hele hart dat je tuin je beste kans is om duurzamer te leven en impact te hebben op het milieu, maar dat je er ook simpelweg blij van wordt. Het is dus op meerdere manier goed voor je, direct en indirect. In alles wat we doen en laten zien bij MAY & JUNE willen we het vooral laagdrempelig houden. Geen moeilijk jargon, geen lastige technieken - gewoon simpelweg uitproberen en plezier hebben in de tuin. Wij leren ook nog steeds elke dag bij! Met de producten en diensten die we je bieden willen we je vooral de tuin in zien te krijgen. Het is onze diepste wens dat je gaat inzien hoe ontzettend leuk én belangrijk het is om je eigen (kleine) tuin te veranderen in een groene haven. En wij zijn er om je daar elke dag bij te helpen.