kopen en ophalen

kopen en ophalen. niet meer en niet minder

Top kwaliteit en mooi op tijd bezorgd

Top kwaliteit en mooi op tijd bezorgd

Gaan voor Eviro Bamboe!

Wij zijn erg tevreden over Eviro Bamboe. Zij komen hun afspraken goed na, de communicatie verloopt zonder problemen. Vriendelijk en behulpzaam. En de geleverde spullen zijn van prima kwaliteit!

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Alles volgens afspraak afgehandeld. Ze belde netjes van te voren voor bezorging. Ze hebben de schutting op verzoek netjes achterom gelopen en in de tuin neergezet. Top service!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop…

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop , bamboe scherm , De levering zoals gepland en netjes in mijn tuin gezet door de vriendelijke bezorger ! Een hele goede service van dit bedrijf ! Het is een prachtig scherm . Mijn buurtjes zijn er ook blij mee ,degene die hier tegen aan kijken ! Vind ik ook belangrijk. Een mooi en stevig scherm !

Bamboe schutting.

Bamboe schuttingen besteld. Binnen een week thuis gebracht. Heel goede hulp en advies om ze te kunnen bevestigen. Antwoorden op mijn vragen snel geleverd. Mijn tuin is prachtig geworden.

Bamboe nodig..eviro bellen..

Deze jonge ondernemer staat voor zijn klant. Empatisch vermogen, zakelijk en behulpzaam. Neemt alle tijd voor zijn klanten.. Eviro Bamboe kwam hoog in de ranking in de Google zoekmachine en levert de beste service dan zijn grote concurrent bamboo import europe b.v..

Mooie Bamboe

Snelle levering, mooie bamboe!Alles keurig geregeld!Goed adres!

Keurig

Goede communicatie, mooie producten en eerlijke prijzen.

Snel en correct geleverd..top product

Snel en correct geleverd..top product

Top maatwerk service!

Mooi product, prima aflevering, soepel contact en vooral 5 sterren vanwege het prima meedenken voor een maatwerkoplossing en die ook oplossen. Top!

Top bedrijf!

Zeer goede service, en mooi product, kwaliteit zeer goed, dikke 10 !

Betaalbaar en goede kwaliteit

Prima communicatie via de mail. Snelle levering en een kwalitatief goed en betaalbaar product.

Prima bezorging en goede communicatie

Prima bezorging en goede communicatie

Mooi bamboe bed

Vanaf het begin van de bestelling tot en met de levering alles perfect verlopen en het bamboe bed ziet er goed en stevig uit en makkelijk op te bouwen, een aanrader.

Hele goede uitleg van Paul

Hele goede uitleg van Paul. Meedenken en heel behulpzaam. Snel reageren op apps en telefoontjes. Bestelling binnen een week thuis gebracht. Top!

De tropische veranderering

Het bestellen ging gemakkelijk en handleiding voor plaatsen en inkorten via whats app of site prima.

Ik kreeg verkeerde levering maar werd…

Ik kreeg verkeerde levering maar werd snel opgelost. Vriendelijk bedrijf

Snel geleverd en vriendelijk personeel

Snel geleverd en vriendelijk personeel

Ik geef 5 sterren omdat er na de bestelling al snel via de whatsapp contact opgenomen werd wanneer de bestelling geleverd werd. De bestelling werd keurig afgeleverd en zelfs in de achtertuin neergezet. Een prachtig scherm van bamboe. Mooie kwaliteit. We zijn er heel blij mee!

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteitContact ook prima

Fijn bedrijf

Duidelijk en snelle levering en netjes goede kwaliteit.

Het bamboe is prachtig

Het bamboe is prachtig (half rond, grote 180 x 90 cm), ze staan super en zijn stevig. De kwaliteit ziet er goed uit en er zaten geen barsten in het bamboe bij levering (en montage), alles netjes verpakt. Ik werd gemaild met bevestiging en datum van voorkeur werd aangehouden. Heel fijn dat verzendbedrijf ook mailde en track&trace had ( en belde!).. Hier kan je prima bestellen :)

Nette schermen en een super service !

Nette schermen en een super service !

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, bamboeschutting ziet er echt geweldig uit en we zijn er erg blij mee. Goede prijs kwaliteit verhouding

Kiyoh Bewertungen