Vriendelijk en behulpzaam, zowel eigenaar als bezorger. Snelle levering. Ben blij met de bamboe schuttingen.

Fijne communicatie en mooi product

Goede snelle levering volgens bestelling, zeer tevreden met de kwaliteit van de bamboe schuttingen.

Klant vriendelijk, snel antwoord en mooie producten

Via internet bamboe schutting delen besteld. Super vriendelijk bij afleveren. Via app alle vragen snel en duidelijk beantwoord. Meer delen besteld en ik had fout gemaakt in bestelling; teveel besteld en betaald. Na aangeven via mail, order netjes aangepast en teveel betaalde wordt terug gestort. Dit alles zonder moeite. Top organisatie.

1e keer besteld. Was helaas foutje van mij. Maar werd binnen 2 dagen een nieuwe geleverd. Beslist een aanrader

Geweldige firma

Wat een keus heeft Eviro en alles snel geleverd met goede track and trace. Drie bamboe schotten die zo mooi op mijn balkon staan gekocht.

Heel goed , snelle levering

Top geholpe

Top bedrijf

2 keer al bestel snel geleverd

Ben ontzettend blij met de service en de Bamboo schutting het is prachtig , echt ontzettend bedankt ik bestel snel nog wat schutting delen . Voor de andere kant .

Super goed.

Een uitstekend bedrijf. Meedenkend en duidelijk. Fijn contact telefonisch & via whats app.

Heel erg tevreden.

We zijn erg blij met onze bamboo schutting. Heel goed geholpen en op de hoogte gehouden wanneer de schutting geleverd kon worden etc. Goede service en goed geholpen.

Makkelijk besteld en goede service

Super service!

Na de bestelling netjes op de hoogte gehouden qua bezorging, half uur van tevoren een telefoontje " we zijn onderweg, ongeveer 30 minuutjes". Belangstelling tijdens het leveren, tekst en uitleg hoe te gebruiken. Helemaal Top, precies als wat er op jullie website gezegd wordt, Kunnen velen een voorbeeld aan nemen!

Uitstekend levering en product kwaliteit

De bamboe schutting is na kort overleg op een andere locatie geleverd wat ik heel flexibel vond en de schutting is prachtig. Zit kwalitatief uitstekend in elkaar. Echt een aanrader

Niet lang hoeven wachten op mijn bestelling. Bestelling keurig afgeleverd door een vriendelijk persoon.

Snelle levering, aardig personeel

Zie boven

Donderdags besteld, zaterdag in huis, met de nodige adviezen, van hoe je het langs kan genieten(weers in vloeden) van je bamboe schutting.Top geregeld.Trouwens ook nog een zeer mooie schutting.

Wat een aardige service De bezorger hielp mij met advies en hielp me plaatsen van de twee grote dikke bamboe

Prima, netjes en snel geleverd.

Netjes op tijd. Vriendelijk personeel.

HÉÉL KLANTGERICHT!

HÉÉL KLANTGERICHT

Heel tevreden!

Heel tevreden, zowel over het gevlochten bamboe scherm dat ik gekocht heb als de prima service en bezorging!

Prima bedrijf en betrouwbaar

Houden goed contact , en denken mee in mogelijkheden . Zeer tevreden !

Oké

Had een paar bamboestokken die net te groot waren, een paar millimeter. Moest dan aangepaste bouten aanschaffen. De beugels verbuigen redelijk snel waardoor goed plaatsen passen, meten en terugbuigen wordt, voor de rest degelijk. Er wordt mij gevraagd of ik dit aanbeveel? Dit weet ik niet. De schutting is gelukt met wat prutswerk. Dit was mijn eerste bamboe schutting.

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.