Angenehmes Kauferlebnis

Hallo, hat alles wunderbar geklappt, sehr netter Kontakt über Mail, Whatsapp und auch vor Ort bei der Abholung. Mit guten Ratschlägen und Tips zur Verarbeitung.

Prima afgewerkte bamboeschermen En snel…

Prima afgewerkte bamboeschermen En snel geleverd. Fijn dat er persoonlijk contact was via de telefoon voor aflevering.

Prachtige bamboe schutting

Onze bestelling werd netjes op tijd bezorgd , netjes achter op de werf neer gezet.Andere dag man en zoonlief de bamboe schutting voor de oude schutting geplaatst en nu hebben we een prachtige schutting achter de vijver, het is een mooi geheel geworden , kan helaas geen foto bijvoegen.

Goede service, snelle bezorging op afspraak.

een mooi bamboe scherm

ik ben blij met mijn aankoop, bamboe scherm staat erg mooi op mijn balkon.

Geweldige snelle en goede service

Geweldige snelle en goede service

Perfecte communicatie en levering

Mooie artikelen, snelle en nette levering, hele goede communicatie.

Onwijs snelle levering en zeer goede…

Onwijs snelle levering en zeer goede communicatie

Weer goede service

Weer goede service. Even bellen hoe hoog de markering op de andere schutting zat omdat er 2 maten zijn. Bezorging was ook weer top! Zeker een asnrader

Super service snel geleverd product…

Super service snel geleverd product helemaal naar wens

Bamboe

Alles volledig zoals afgesproken. Zeer mooie bamboe van topkwaliteit!

Fijne service goed advies.is heel mooi…

Fijne service goed advies.is heel mooi geworden

Prachtige Bamboe

Snelle levering en de bamboe is in het echt nog mooiere.Wij zijn er super blij mee!

Goede service, goede prijs en goede afhandeling indien ruilen of retourneren. Een geweldige organisatie👍🏻

Top bedrijf, en top service 👌

Vriendelijk en goed geholpen met mijn vragen, bezorgen ging makkelijk en snel.Producten zijn ook van een mooie en goede kwaliteit.Al met al zeker alle 5 Sterren waard.

Snel en met vriendelijkheid geleverd!

Snel en met vriendelijkheid geleverd!De bamboeschuttingen mooi en zeer degelijk.Ik heb ze besteld niet voor thuis maar voor de boot en heb er een zonnescherm (dak) van gemaakt om er een Caribisch sfeertje te creëren.

Prima levering

Een hele fijne internet bestellen en levering

Mooie producten

Mooie producten, goede service, snelle bezorging

Het product is zoals beloofd

Het product is zoals beloofd. Goede kwaliteit en ziet er goed uit. De communicatie omtrent aflevering was prettig en duidelijk.

Zeer degelijk bamboe en een goede…

Zeer degelijk bamboe schutting aangeschaft een betrouwbaar bwdrijf daarom 5 sterren

Helemaal goed

Snel bezorgd, duidelijke en persoonlijke communicatie over de bezorgdag/tijdstip en levering netjes tot in de achtertuin. Oh een een prima product!

Belangrijk om te weten

Er kunnen horizonale sheurtjes in het bamboe zitten of komen.De kussens behandelen met een water afstotende spray.Service is prima !Goed en snel contact en vriendelijk.

Snel geleverd en correct!

Snel geleverd en correct, degelijke schuttingen, ik heb er een zonnescherm van gemaakt voor m'n boot!🤔😉

Mooi artikel en uitstekende bezorging.

Mooi artikel en uitstekende bezorging.

Geweldige service en zeer vriendelijke eigenaar

Ik heb schuttingdelen gekocht die snel geleverd werden. Vooraf kregen we netjes een tijdschema wanneer de levering plaats zou vinden en een belletje vlak voor de levering. Super geregeld.ik bleek echter een verkeerde inschatting te hebben gemaakt en heb een deel van de schermen om kunnen ruilen. Hier werden géén extra kosten voor gerekend. Heb zelf naar hun opslag gebracht en daar stonden al de nieuwe schermen voor mij klaar. Ik kreeg zelfs nog een paar extra Bamboo stokken mee om een water ornament te maken. Paul, nog super bedankt daarvoor. :-) en voor je advies en hulp natuurlijk.

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.