Prima communicatie

Prima communicatie, bezorgd op het afgesproken tijdstip.Vriendelijk en mooie bamboe panelen.Aanrader!

Duidelijke website

Duidelijke website, prima kwaliteitsproduct, keurige levering.Kortom: Top!

Slechte kwaliteit!

Bamboe schutting – 90 x 180 cmKwaliteit is uiterst slecht! Dat het een natuurproduct is en scheuren in de bamboe voorkomt is helemaal te begrijpen, maar gaten van >3 cm aan de bovenzijde kan echt niet! Water en vuil loopt rechtstreeks de stokken binnen. Dit wordt ook niet vermeld bij de product beschrijving. Daarnaast veel afgescheurde stukken en tussenruimtes bij de stokken. Meteen na levering contact opgenomen, maar men schuilt achter de claim dat het een natuurproduct is en dus geen beschadigd product is. 'Wij beloven/garanderen niet dat de bovenkant 100% dicht is' aldus het bedrijf. Retourneren op eigen kosten. Bestel bij andere bamboe aanbieders die wel garantie aanbieden: ''Bamboe schuttingen zijn aan de bovenzijde natuurlijk afgesloten om zo te vermijden dat er vocht en vuil in de bamboe stokken komt. ''

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling

Eenvoudig te bestellen, persoonlijke benadering.

Het bestellen via de site ging eenvoudig. De communicatie over de levering ervaarden wij als persoonlijk.

Mooi assortiment

Mooi assortiment, erg snelle levering en bezorging aan huis tot waar je ook wilt.

Heel tevreden

Snelle service, fijn meegedacht qua bezorging en goed contact gehouden. En heel tevreden met de bamboewand!

We kregen heel snel antwoorden op onze…

We kregen heel snel antwoorden op onze vragen en ook de bezorging was erg snel

Snelle levering Klantvriendelijk

Snelle levering Klantvriendelijk. Goed materiaal leuke korting

Afspraak nakomen

Afspraak nakomen, netjes geleverd ook de bezorger een dikke pluim zeer vriendelijk en behulpzaam

Komen afspraken na en leveren netjes op…

Komen afspraken na en leveren netjes op tijd en goede kwaliteit

Super mooie bamboe schermen

Super mooie bamboe schermen. Snelle service. Prima!

top service geleverd

top service geleverd, goede communicatie, producten met erspect behandeld

Hele fijne snelle service

Hele fijne snelle service, en de bamboe platen zien er TOP uit!

Super service

Door versnelde levering nog sneller kunnen genieten van de mooie bamboo schutting !

Goede communicatie en afspraken nakomen

Goede communicatie en afspraken nakomen

Mooi product

Mooi product. Enorm blij mee.Ook de communicatie en service is erg goed!

Top service!!

Top service!!Het bedrijf heeft snel en professioneel gezorgd dat wij super mooie bamboe binnen hebben gekregen 👍🏾

Flexibel en perfecte kwaliteit!

Flexibel en perfecte kwaliteit!

Perfecte bezorging (op een feestdag!)…

Perfecte bezorging (op een feestdag!) perfecte communicatie en de schutting is prachtig. Supermooi! Prijs is ook perfect. Dank jullie wel Elviro

Kwaliteit

Je weet het tegenwoordig niet zeker of je krijgt wat je besteld,maar gelukkig is het de kwaliteit waar ik op hoopte!!

Snelle reactie op app.

Snelle reactie op app.Goede afspraken levering

schermen zien er goed uit

Schermen voldoen aan de verwachtingZitten goed in elkaar

Prima informatie over de levering

Prima informatie over de levering. En een mooi product

Snelle levering kwaliteit materiaal…

Snelle levering kwaliteit materiaal zeer goed.

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.