Goed stevige kwaliteit schutting

Goed stevige kwaliteit schutting. Ziet er heel fraai uit. Vriendelijke bezorger!

Netjes en vriendelijk geholpen..goed…

Netjes en vriendelijk geholpen..goed advies.. en snelle bezorging.. zeer tevreden ..

Mooi resultaat en snelle bezorging

Mooi resultaat en snelle bezorging. Ook nog eens goedkoper dan andere aanbieders.

Prima service, mooi product. Vriendelijk en behulpzame mensen.

Voor 2e x in paar weken tijd…

Voor 2e x in paar weken tijd bamboematten bij Eviro besteld. Alles snel en perfect geleverd. De kwaliteit van de matten is bovengemiddeld. Afspraak is afspraak bij Eviro. Topervaring.

schermen van goede kwaliteit snel…

schermen van goede kwaliteit snel geleverd en goed contact met vervoerder over de tijd van levering top bedrijf

Uitstekend gedaan👍 Mooie…

Uitstekend gedaan👍 Mooie bamboeschutting panelen. Netjes en op tijd geleverd. Goede en vriendelijke communicatie. Zeker een aanrader!

Geweldige service, vriendelijk personeel, mooi loungeset

Geweldig personeel, goede service, heel mooi loungeset. Blij mee

meedenken

meedenken, meedoen, goede communniatie

Mooie kwaliteit bamboeschutting

Tuin is erg mooi geworden met mooie kwaliteit bamboe schutting. Snelle service.

De levering ging even duren maar ben via de mail goed op de hoogte gehouden. Voor dat ze komen bezorgen sturen ze nog een mail en op de dag van de levering bellen ze voordat ze op de stoep staan. Bamboe is van super kwaliteit, ben er heel blij mee

Top produkt en service !

Alles prima verlopen. Whats app gestuurd voor een vraag en direct een antwoord. Aflevering ook goed en communicatie tussendoor. Het produkt is helemaal top en ga nog meer bestellen

Snel geleverd en ziet er in hete HTH…

Snel geleverd en ziet er in hete HTH ook mooi uit

Top!!

Levering was vlug.bezorgers erg vriendelijk en de schutting is echt mooi. In het najaar bestel ik er nog een paar om de andere kant van de overkapping dicht te maken .Heel blij mee

Perfect!

Gelijk bevestiging na het plaatsen van de bestelling. Snel geleverd ondanks het niet op voorraad hebben van het product. Super netjes verpakt.Super mooi materiaal.

kopen en ophalen

kopen en ophalen. niet meer en niet minder

Top kwaliteit en mooi op tijd bezorgd

Top kwaliteit en mooi op tijd bezorgd

Gaan voor Eviro Bamboe!

Wij zijn erg tevreden over Eviro Bamboe. Zij komen hun afspraken goed na, de communicatie verloopt zonder problemen. Vriendelijk en behulpzaam. En de geleverde spullen zijn van prima kwaliteit!

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Alles volgens afspraak afgehandeld. Ze belde netjes van te voren voor bezorging. Ze hebben de schutting op verzoek netjes achterom gelopen en in de tuin neergezet. Top service!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop…

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop , bamboe scherm , De levering zoals gepland en netjes in mijn tuin gezet door de vriendelijke bezorger ! Een hele goede service van dit bedrijf ! Het is een prachtig scherm . Mijn buurtjes zijn er ook blij mee ,degene die hier tegen aan kijken ! Vind ik ook belangrijk. Een mooi en stevig scherm !

Bamboe schutting.

Bamboe schuttingen besteld. Binnen een week thuis gebracht. Heel goede hulp en advies om ze te kunnen bevestigen. Antwoorden op mijn vragen snel geleverd. Mijn tuin is prachtig geworden.

Bamboe nodig..eviro bellen..

Deze jonge ondernemer staat voor zijn klant. Empatisch vermogen, zakelijk en behulpzaam. Neemt alle tijd voor zijn klanten.. Eviro Bamboe kwam hoog in de ranking in de Google zoekmachine en levert de beste service dan zijn grote concurrent bamboo import europe b.v..

Mooie Bamboe

Snelle levering, mooie bamboe!Alles keurig geregeld!Goed adres!

Keurig

Goede communicatie, mooie producten en eerlijke prijzen.

Snel en correct geleverd..top product

Snel en correct geleverd..top product

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.