Goede service, prachtige bamboe en heel behulpzaam!

De bamboe schermen zijn heel mooi, voelt als vakantie in eigen tuin. Duidelijke uitleg wat betreft montage en goede hulp bij levering om alles op zijn plek te zetten!

Goede kwaliteit bamboe en een hedmel vriendelijke bezorger

Mooie kwaliteit Bamboe

Wilde graag 2 matten van 2.50 m maar was er maar 1 op voorraad, na contact te hebben gehad met Paul is hij nog even gaan zoeken of er nog 1 te vinden was in het magazijn, en ja hoor hij had er nog 1 gevonden en de andere dag had ik ze in huis. Super blij met de mooie Bamboe matten en de goede service.

Snelle persoonlijke service

Bamboeschutting staat prachtig. In een persoonlijke chat via Whatsapp waren onduidelijkheden over betaling (mijn schuld) snel verholpen en stond de vriendelijke bode snel voor deur. Toen we de plek van het schuttingdeel lieten zien aan hem, had hij nog een praktische onderhoudstip. Zeer tevreden.

Dik tevreden

Erg tevreden met de panelen die we hebben gehad.

Goede Service en kwaliteit qw

Mooi spul, netjes geleverd

We zijn goed op de hoogte gehouden van de levering

goed verzorgde levering.

Everything went well

Quick delivery good quality product as described

Fijn advies

Prima service!

De schuttingen zijn netjes op de gewenste plaats afgeleverd!

Correct en komen afspraken na

Staan je netjes te woord, komen afspraken na. Levertijd klopt zoals doorgegeven.

Slechte kromme palen geleverd

Ik was niet bij de levering ivm werk, maar toen ik thuis kwam schok ik hoe krom de palen waren. Diverse mails verstuurd en tot op heden geen reactie. Het is jammer dat jullie aan de andere kant vh land zitten, anders had ik ze teruggebracht.

Goede ervaring

Goede communicatie

Goede service.

Snelle service, top kwaliteit!

Snelle levering je wordt van tevoren gebeld. Hele aardige klantvriendelijke bezorger. Mooie kwaliteit bamboo

Perfect levering en service!

Ontving vooraf een bericht betreffende de levering. Hierdoor kon de bestelling eerder worden geleverd. Eviro heeft de tijd zodanig aangepast zodanig dat zij rekening heb gehouden met mijn beschikbaarheid. Perfect!

Uitstekende service

Erg mooie banboe. Heel bijzonder. Mooie dikke bamboe. Verder heel meegaand met onze wensen.

Prachtige bamboeschermen!

Deze zijn afgelopen week bezorgd. Zeer nette afhandeling en voorkomende contacten.

Bereidwilligheid groot

Begrip en positief geregeld!

Alles perfect

Mooi bamboe. Snelle levering.

Goede prijs, producten en hele goede service!

Ook al was er wat vertraging. De communicatie was zeer goed en helder. Heel erg goed product voor een goed prijs was het wachten meer dan waard!

Besteld een schutting, kregen meteen een mail terug, dat de schutting in de container zat maar dat het medio julie aan zou komen, nog 6 weken wachten. Wij de bestelling geannuleerd, kregen meteen het geld terug gestort. Konden het nergens anders bestellen, toch maar weer besteld. Medio juli mailtje gekregen, als het kon werdt het zondag bezorgd. Perfecte communicatie, service en bezorging

Echt hoge kwaliteit bamboe, prachtig

Sneller geleverd dan de verwachting, goede snelle communicatie zowel via mail als telefonisch. Komen afspraken goed na en prettige vriendelijke bezorging. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Zo moet het overal zijn, wordt je blij van.

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.