vriendelijk en goede chauffeuren netjes gaan zo door

Produkt en levering volgens wens

Geweldige service en heel mooi en goed product.

Hele mooie bamboeschuttingen gekocht samen met onze buren. We hebben het heel positief ervaren. Van bestellen tot levering. En nu het staat is het zo mooi! We zijn heel blij met onze mooie schuttingen en bedanken Eviro voor hun goede service.

Geweldige service!

We wisten van te voren dat de bestelling nog per boot onderweg was. Toch kregen we een voorstel om de bestelling zo samen te stellen dat deze al binnen een paar dagen kon worden bezorgd. Iets meer lengte tegen dezelfde prijs. Ongelofelijk wat een service. Daarna ook nog eens vanuit Limburg bij ons in Den Helder bezorgd. Echt top!

In een woord top. Bedrijf top. Schuttingen Top

Goede service , reageert snel op appje. We hadden gevraagd om pas na een bepaalde datum te bezorgen. Geen probleem. Netjes gecommuniceerd wanneer en hoe laat. Snel en vakkundig afgeleverd, bezorger was snel. Netjes, vriendelijk en gaf tips om te behandelen en te plaatsen. En de schuttingen echt in 1 woord geweldig mooi. Super, iedereen die bij ons langs komt zegt ......wauw! Die zijn echt mooi en hele mooie kwaliteit.

vriendelijk goede service en oplossingsgericht

Ik ben enthousiast over het contact, (vrolijke enthousiast medewerker) waren oplossingsgericht ivm lange en late levering. Mooi produkt

Boven verwachting!!

Mooi product voor een goede prijs en snel en netjes geleverd. In een woord; uitstekend!!

Prima netjes behandeld

Prima goed service

Mooie bamboe schutting besteld en deze was mooier dan op de foto, wat niet vaak gebeurt. Verder een snelle aflevering en keurig op afgesproken tijd bezorgd. Dus ook een compliment voor het transport bedrijf. Kortom een aanrader om bij te kopen.

prettig

Snelle reactie snel afgehandeld prijs kwaliteit goed.

Een meer dan tevreden klant

Wij zijn netjes geholpen. Wij hadden wat vragen gesteld over de mail en kreeg vrijwel direct antwoord. We zijn netjes geïnformeerd. Op de dag van levering zijn wij een half uur van te voren gebeld zoals afgesproken zodat wij ervoor konden zorgen dat er iemand thuis was. Alles is geleverd op de afgesproken datum. Chauffeur was ook erg vriendelijk en samen hebben we alles uit de wagen getild. De producten zijn boven verwachting. Wij zijn erg tevreden.

Wauw wat is de bamboe mooi. Dikke bamboe stokken.heb veel bamboe gezien maar ben zo blij dat ik hier besteld heb en niet ergens anders. Jullie leveren echt kwaliteit. Ook de bezorging tot in de puntjes geregeld. We hebben nog 7 platen half bamboe besteld voor onze schutting dank jullie wel.

Super leuke bamboe schutting. Staat heel sfeervol!

boven verwachting

Prachtige schutting van bamboe, fijn dat de bezorger een half uur van tevoren opbelt dat ze eraan komen.

Kwaliteit verschilt

Hebben erst donkere bamboe besteld deze was helemaal top daarna de lichte bamboe gekocht maar daar vind ik de kwaliteit wel meevallen niet zo mooi afgewerkt als de eerste bestelling van de donkere bamboe maar al in al wel een goede bedrijf en een goede prijs het is een blijft een Natur product

Toppie

Gewoonweg een top zaak, betaalbaar, goede service die net iets verder gaat, en hele duidelijke communicatie als de afgesproken datum niet gehaald kan worden. Kortom bij deze zaak ga je zeker terug komen.

Perfecte levering

Voor de 2e maal bamboe schuttingen besteld. Voor beide bestellingen : De producten zijn top en de levering na goed overleg exact op tijd. Kan het bedrijf echt aan iedereen aanbevelen

Geweldig mooie dikke bamboeschutting

Ik heb de schuttingdelen van 180x200 besteld en wilde graag mooie dikke stokken. Ik wist niet wat ik zag toen de vriendelijke bezorger kwam; wat een prachtige stokken zeg. En ook goed dicht tegen elkaar aan dus weinig doorkijk. Was zeer blij verrast en het geld dus dubbel en dwars waard! Bedankt Eviro!!

Top service!

Professioneel, kennis en klantvriendelijk! Top!

Het adres van betaler niet verwarren met adres van ontvanger

Ik heb de bamboes besteld en betaald voor mijn dochter en schoonzoon die op een ander adres wonen. Jullie bezorger heeft mij gelukkig gebeld dat hij voor de deur staat en ik vroeg hem op welk adres?! Hij was voor mij voor de deur met de bamboes, maar hij moest op het adres van mijn dochter en schoonzoon in Nijmegen zijn. Toen ik hem telefonisch uitlegde, begreep hij gelijk dat hij fout zat; hij wist ook het adres van mijn dochter in Nijmegen. Hij heeft snel gehandeld en mijn dochter heeft 1/2 uurtje later de bamboes in goede orde ontvangen

Prima service, volgens afspraak geleverd, prima prijs

xx

Snelle en duidelijke communicatie en afhandeling

Er werd snel gereageerd op mijn mail, met een duidelijke uitleg op mijn vraag. Ook werd er direct gecommuniceerd dat de artikelen binnen waren en wanneer diezelfde week nog geleverd kon worden bij ons thuis. Top!

Vriendelijk en meegaand contact.

Prima geleverd volgens opgave en afspraak.

Heel snel geleverd en werd netjes gebeld toen ik niet thuis was of het neer gezet mocht worden. 4 bamboe schermen besteld en zijn zeer mooi en van goede kwaliteit.

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.