Snelle levering, goede producten en zeer behulpzaam en vriendelijk bezorgd.

Goede kwaliteit met uitstekende service.

Naast de goede kwaliteit van de geleverde producten is ook het contact met en de service van Eviro prima! Er wordt snel op de mail gereageerd en de bezorging was goed geregeld.

Mooi product, makkelijk te bevestigen

Heel mooi product, wordt snel en goed aangeleverd en is makkelijk te monteren

Gewoon zoals het hoort. Netjes en op tijd

Fijne communicatie

Uiteraard bamboe besteld! Ik kreeg in de avond een telefoontje dat de spullen niet geleverd konden worden op de besproken dag. Hierna volgende een fijne en duidelijke communicatie waar menig andere bedrijven een voorbeeld van zouden kunnen nemen. ik uitermate tevreden over de kwaliteit van de bamboe. Tot de volgende keee

Mooie bamboe

Vriendelijk en attend

Er wordt duidelijk over de bestelling gecommuniceerd, en er wordt gedaan wat beloofd is.

Correcte , snelle afhandeling

Altijd snelle levering en denkt mee met alles.

Ze waren me in eerste instantie vergeten in de route, heel netjes opgelost! Top product! Zou het zo weer bestellen!

Zeer fijn

Heel goed en snel afgehandeldzeer prettig

Goed gevoel

Levering heeft veel tijd gekost daar had Eviro Bamboe geen schuld aan het is netjes uitgeleverd Top

Alles supertje gedaan volgens afspraak.

Mooie schutting.

Super, en op tijd!

Goede afspraken. levert wat ze beloven aanrader!!!!!

Mooie bamboe panelen ,we zijn er superblij mee. Aanwinst voor de tuin.

Goede en zeer overzichtelijke webshop

Alles naar wens en zeer duidelijk wat afgesproken is nagekomen. TOPPIE. Hartelijk dank fam Gielen.

Prachtige schuttingen en netjes geleverd

Alles naar verwachting

Goede communicatie over de levering (verwachte datum/tijd, en vlak voor de daadwerkelijke levering. Bamboe ziet er mooi uit.

Super!!!

Goede communicatie gehad via de app, binnen 4 dagen geleverd en de bamboe schermen zijn fantastisch!! Bedankt mannen, wij zijn helemaal happy!

Geleverd maar meer ook niet

Dag telaat geleverd door foutje bij leverancier en de schurting is niet zo mooi als op het plaatje, bevat wst grote garen en is scheef.

Ben er heel blij mee Goede service en snel leverbaar

Goed geholpen

Ben goed geholpen, denken mee in oplossingen, wordt op de hoogte gehouden van de voortgang en snelle levering.

Prima service en zeer nette leveringen

Zeer prettige ervaring met Eviro, doen wat ze beloven.

Keurig volgens afspraak geleverd Makkelijk op maat te maken en te bevestigen Verrijking voor mijn tuin

Een top bedrijf

Mooie producten en ze komen hun afspraak na .Echt geweldig !!!

Super geholpen

Prima op de hoogte gehouden

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.