Geweldige service

Perfecte ervaring met eviro bamboe. Ik schrijf niet vaak een recensie maar nu vond ik het wel nodig. Hulp tot op de 3e verdieping met tillen en flexibel nadat ik een verkeerde bestelling had geplaatst. Echt aan te bevelen! Dank Paul van Eviro! Tim

Goed geholpen had nog wat vragen. Kreeg uitgebreid uitleg echt top

Prima kwaliteit! Mooi product blij mee !

Prima kwaliteit! Mooi product blij mee !

Prima communicatie goede kwaliteit

Zie boven

Top geregeld en snel.

prima contact en levering

Mooie producten en klantvriendelijk, komen afspraak na.

Heel tevreden

gemakkelijke communicatie, snelle verzending, we zijn blij met ons tuinscherm

Uitstekende service

Goede prijs kwaliteit verhouding maar vooral top service. Veel contact tussen bestelling en levering.

Goede service en mooie kwaliteit!

Ik heb een bamboe schutting besteld en de leverancier was erg aardig en behulpzaam. De kwaliteit van de schutting is fantastisch ! We zijn er erg blij mee.

Alles perfect geleverd en mooi materiaal

In eerste instantie was alles uitverkocht, maar ik werd er op geattendeerd via WhatsApp dat er weer een levering binnen kwam. Besteld en binnen een paar dagen werd het thuis afgeleverd. Perfecte service.

Helemaal top !

Prettige en eerlijke communicatie en afspraak is afspraak, ik ben echt heel blij met deze mensen ! Een verademing. Schermen netjes geleverd volgens afspraak en daar mijn adres niet de makkelijkste is, werdt ik keurig nog door de chauffeur gebeld waar hij moest zijn en achteraf om te verifiëren en bevestigen hoe het gelopen was en waar en hoe hij de spullen had achtergelaten. Echt top !

Super mooie bamboe, alleen jammer van de lange wachttijd. Vriendelijke personeel.

Geweldige service.

Een fijn bedrijf , zeer goede communicatie. Komt de afspraken na . De kwaliteit van het product is zeer goed .

Prima bedrijf.

Prettig contact met de eigenaar, zeer fraaie bamboo matten. Keurig volgens afspraak bezorgd. Kortom, een aanrader!. Nogmaals hartelijk dank!.

Geweldig product!

Prima ervaring! Uitermate goed voorgelicht over de aflevering via de mail. Verder keurig afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Nu het gemonteerd in mijn staat zijn we echt enorm blij met het resultaat. Kortom: Een prima bedrijf om bamboe-producten te kopen!

Prima product en goede service.

Werd ruimschoots binnen de afgesproken levertijd bezorgd. Goede instructies en de bamboe schuttingdelen zijn van uitstekende kwaliteit.

Klantvriendelijk

Goed advies via de app. Hele vlotte levering.

Geweldig!

Wat een geweldige service, en super kwaliteit. Had de Bamboematten Giant gekocht voor mijn dakterras. De palen in de matten zijn nog dikker, dan ik dacht dat ze zouden zijn, en werden helemaal naar mijn dakterras gebracht. Ik ben er heel blij mee. Betere prijs, kwaliteit, en dikker, dan bij de bouwmarkt.

Top kwaliteit snelle levering

Zware kwaliteit,ziet er heel mooi uit , Gemakkelijk te bevestigen aan oude schutting Goede prijs Snelle levering ga hier nog meer bestellen

Mooi product, snelle levering en uitstekende service!

Prettig, snel en goeie informatie

Bamboematten voor een schutting aangeschaft. Levering was sneller dan verwacht. Prettige behulpzame transporteur Bamboe van mooie kwaliteit Communicatie: Vriendelijk, concreet en toezeggingen worden stipt nagekomen

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Helaas zijn de schermen van 1.80m een stuk lichter van kleur dan de schermen van 2.40m dus zal wel gelijk met beits aan de slag moeten.

Volgens afspraak geleverd en degelijk scherm

Snel, goede prijs, goede kwaliteit, duidelijke informatie

Erg tevreden!

Top!!

Nu de 2x daar bamboe producten besteld. Zeer snelle levering!!! Goed en duidelijk op de hoogte gehouden omtrent bezorging en levering. .

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.