Superleuk!

Een verrassend en persoonlijk cadeau! Weer eens iets heel anders. Het verbindt en zet aan tot actie.

" Op adventuur" is werkelijk 'n fantastisch avontuur!

Ik ben enorm onder de indruk van dit mooie concept met geweldige doe-opdrachten, schitterende illustraties, professionele uitstraling en 100% aandacht voor duurzaamheid. Geweldig om zelf een passend thema te ontdekken of om kado te geven. Een echte aanrader!

365 dagen dolle pret

Wie zegt dat avontuur alleen voor speciale gelegenheden is? Met deze kalenders wordt elke dag een feest vol grappige uitdagingen en verrassingen, ongeacht het moment of seizoen. Marloes, het geniale brein hier achter laat ons zien: het leven zelf is het grootste avontuur!

Mooi, creatief en snel bezorgd!

Wauw, zo trots als een pauw was ik toen de kalender binnen no time na bestelling bezorgd werd! Qua uitstraling heel tof! Ben benieuwd of de jarige het ook zo tof vindt :) ik heb er in ieder geval zin in dit cadeau te gaan doen!

De kalender nodigt uit tot samen spelen

Je geeft geen spullen cadeau, maar een paar avonturen waar je over een tijdje nog over praat samen. 'Weet je nog, die keer dat we een luikje openmaakten en...?' Het zijn nieuwe herinneringen die niet zomaar in de prullenbak belanden. Gezellig op ontdekkingstocht.

Heel verrassend en mega leuk te geven!

Prachtige designs, leuke opdrachten en een uniek cadeau om te geven (krijgen). Geniaal hoe Marloes dit concept heeft bedacht, uitgewerkt en gelanceerd. Petje af!

Super leuke cadeautip!

Voor iemand die van design, kunst of vormgeving houdt is dit een super leuk cadeau om te geven (of krijgen). Hele leuke en unieke avonturen te beleven met deze kalenders. Ik heb al een plekje aan de muur bedacht waar ze komen te hangen als ik er de avontuurtjes gedaan heb

Super leuk cadeau!

Leukste verrassende verjaardagscadeau van papier!

Mooi produkt

Leuk om cadeau te doen

Ontzettend leuk en origineel!

Leuk, origineel, duurzaam en vernieuwend. Love it!

IJsvogel 21 21

7132 DP Lichtenvoorde

Over Op Adventuur

Bij opadventuur.nl vind je de adventskalender die je niet zocht. Een adventskalender die 365 dagen rond werkt. Naast kerst, kan je 'm gebruiken als iemand jarig is, een baby krijgt, de liefde viert of gewoon zomaar. Tel af met achter elk luikje ‘n avontuurlijke taak en laat je meezuigen in ‘t buitengewoon.