Prima, komen afspraak na

Komen altijd volgens afspraak.

Snelle levering aan huis

Mooi aan huis afgeleverd en afgedekt i v m regen.

Bestelling prima en nazorg eveneens

Bestelling werd op aangekondigde tijd geleverd. Bleek echter niet compleet. Na reclameren werd het restant de volgende dag alsnog geleverd. Bleek echter beschadigde zakken te hebben, schuld vervoerder. Deze was kennelijk vergeten een derde pallet op de eerste dag af te leveren. Prima compensatie door ARwebshop.

Wordt precies zo geleverd als besteld op de juiste dag.

2e keer hier besteld en net als de eerste keer, geleverd op de aangegeven dag, met juiste hoeveelheden en goed verpakt. Top werk mannen, ga zo door!

Afspraak is afspraak

Levering in goed overleg, altijd op tijd

goedeprijs en communicatie

Super service

Miste 2 zakken en zijn keurig nageleverd zonder problemen

slechte ervaring

2 dagen te laat geleverd wat opzicht nog niet zôn grote ramp is. maar de helft van de levering mist.

Weer goed voer en op tijd geleverd met een grote verrassing...

Bestellen is eenvoudig. Thuisbezorgd volgens afspraak. Ik vroeg de chauffeur waarom hij foto's maakte van het neerzetten er zijn dus mensen die bestellen en dan na aflevering beweren dat ze niets ontvangen hebben terwijl de chauffeur de vracht gelost heeft. De vorige chauffeur maakte ook foto's, nu begrijp ik waarom. Als er zulke onbeschofte klanten zijn van bedrijven die gewoon uit zijn op nog een pallet en dan gratis geleverd, wat is het dan voor een karaktereigenschap van dat soort klanten... om je heel erg voor te schamen!

Snelle services, goed voer

Goed voer voor normale prijs

niet gecontroleerd

Helaas is de zending vooraf niet gecontroleerd op het juiste aantal waardoor ik maar de helft mocht ontvangen. Jammer, want de rest van het proces verliep goed.

Alleen maar lof, goede bezorging, aardige mensen.

Bestellen gaat eenvoudig, eerder telefonisch contact gehad en altijd aardig en meedenkend. Levering door chauffeur, echt meer dan top. Dit nu al zo'n 2 jaar, dus heel tevreden. Een aanrader om bij ARwebschop.nl uw diervoeder te bestellen.

Prima bezorging

Alles prima

Dik tevreden

Vlotte bezorging en goed voer

Snelle nette levering

Fijn dat je zelf leverdatum kan invullen. Keurige levering, vriendelijke chauffeur.

Snel en goed

Netjes afgeleverd volgens de website

snelle en goede levering

Ben goed tevreden over de levering. een minpunt.. Ik heb nu 2x besteld. Bij de eerste keer heb ik telefonisch contact gehad en die vertelde mij dat ik aan kon geven dat ik gebeld kon worden hoe laat de levering er ongeveer kon zijn. Dit wordt niet gedaan.

Bestelling geleverd bij buren en in regen achtergelaten.

Ronduit slecht, niet geleverd op de gewenste dag ondanks ruime tijd tussen bestelling en leverdatum, geen bericht ontvangen over leveringsmoment en in plaats van op mijn eigen huisnummer + letter A op huisnummer zonder de letter A geleverd. Hierdoor in de regen gestaan, geen terugkoppeling van klantenservice op mijn vraag ontvangen. Ontevreden!

In een woord super

Kwamen de bestelling netjes voor de deur afleveren Dank je wel

Heel snel bezorging

Goede producten tegen scherpe prijzen

Bestellen is makkelijk, prijzen zijn zeer scherp, bezorging op tijd en met no-nonsens. De beesten eten er smakelijk van. Aanrader.

Aanrader

Super snel geleverd

Prima service en zeer vlot geleverd

Je besteld en de leveringsdatum die je vraagt word altijd gerespecteerd

Rijnhaven 14

6702 DT Wageningen

Over ARwebshop.nl

ARwebshop.nl is dé webshop waar je heel eenvoudig voer voor erfdieren en plantaardige producten kunnen bestellen. Wij bezorgen overal in Nederland en België. En vanaf 300 kilo wordt jouw bestelling in Nederland gratis bezorgd.