Word op tijd geleverd website is overzichtelijk

Top geregeld

Makkelijk te vinden, duidelijk uitleg wat het product inhoud.

Bestelling is nog niet geleverd

Ik heb besteld maar nog niet geleverd gekregen.

Alles naar verwachting, goed product en snelle service

Snelle levering, goed product en voor een goede prijs

Prettig bedrijf met een goede service

Snel en service

Besteld. Mooie prijs. En de chauffeur zet het keurig in de stal

Perfecte samenwerking

Zowel via internet als telefonisch goed en correct gehandeld Niets op aan te merken Ook dikke pluim voor de telefoniste ze was zeer vriendelijk en goed op de hoogte van de productie

Alles wordt netjes op tijd gebracht en afgehandeld, geen gedoe van achteraan bellen

Goede kwaliteit, snelle levering

Ik raad het aan

Prima webshop. Werkt zoals omschreven. Klein minpuntje is dat de leverdatum niet gemeld word. Had graag een mail o.i.d. gehad met uit bestelling komt morgen

Goed en duidelijk

Duidelijke website Telefonisch bereikbaar Nette bezorgers Ga zo door

Kom hun afspraken na

De spullen zijn altijd op tijd

Geleverd zoals beloofd.

Mooie kwaliteit voer

komen leveringen goed en op tijd na

wat ik besteld heb is snel en goed afgeleverd . ze hebben op het juiste adres afgeleverd waar ik om heb gevraagd

voordelig, snel geleverd, heldere website

als hobby kippen en eenden houder is AR webshop voor mij een voordelige leverancier van diervoeders. keurig en vlot geleverd.

Gaat steeds prima.

Wel zo nu en dan een beschadigde voerzak

Top!!

Overzichtelijke site, gratis en goede bezorging. Prijs kwaliteit prina! Zeer tevreden!

Snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Juiste prijs

Makkelijk gaat snel en best wel snelle levering

Een nadeel vind ik dat ik direct moet afrekenen dat ben ik niet gewend bij voer bestellen.

netjes en correct beleveringen

netjes, en behulpzaam

Vlotte levering

Vlotte levering en duidelijke site

Snelle geleverd tegen een acceptable prijs. Vriendelijke hulp.

Goed bedrijf

Geleverd volgens afspraak en prijstechnisch concurrerend

Good prices and good quality

The website is clear and accessible. Always have all the products I need. The shipment arrives well packaged and with equipment to bring the goods into the farm yard

Serieus genomen worden

Ik had natrium bicarbonaat besteld nadat ik geïnformeerd had of het 100% zuiver was en geschikt voor een vijver. Dat was zo. Helaas zat er 0,5% magnesiumstearaat bij gemengd en dat lost niet op en blijft als een vette witte schuim-film op het water liggen. Na een telefoontje dat het niet 100% zuiver bleek te zijn was het geen probleem om het hele aankoopbedrag en bezorgkosten te crediteren. Chapeau!

Rijnhaven 14

6702 DT Wageningen

Over ARwebshop.nl

ARwebshop.nl is dé webshop waar je heel eenvoudig voer voor erfdieren en plantaardige producten kunnen bestellen. Wij bezorgen overal in Nederland en België. En vanaf 300 kilo wordt jouw bestelling in Nederland gratis bezorgd.