Goede ervaring

Ben zeer tevreden

Mooie schoen.op tijd geleverd prima

Prettige en vakkundige bediening

Fijne en hulpvaadirdige hulp.

zeer slecht behandeld

zeer slechte behandeling na verkeerde maat wilde ik paar schoenen ruilen tegen een iets grotere maat maar blijkbaar kan je niet ruilen als je besteld via PayPal of klarna je wordt dan aan gekeken of je magnetron in komt ruilen voor paar exact de zelfde schoenen wel kan je 107 euro betalen dan lukt alles wel.

Prima op tijd

Goed product

Superservice van Nelson

Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de klantenservice. Keurig geholpen en snelle reacties ontvangen.

Overzichtelijke site , makkelijk bestellen en snelle levering

alles klopte

Heel klantvriendelijk en een prachtige collectie!

Laarsjes gekocht, diverse modellen gepast. Van het model dat ik uiteindelijk kocht was de linkerbaan beschadigd. Onmiddellijk een nieuw paar besteld. Ik kon het bij de winkel afhalen ( ook thuis laten bezorgen, maar ik woon 100mtr. van de zaak), dan mocht ik ze weer passen en eventueel de aankoop annuleren. Super service!

Super snelle levering en geleverd op de tijd die was aangegeven

Zeer positief

heel goed

kan niet beter, mooie collectie, goede service

Very poor customer service

My order never arrived and multiple customer service acted like this was no big deal. After more than 1 week order ends up being returned to them, no explanation, no resolve. Instead of offering to fix this they casually said I should reorder. I lost my discount voucher and a pair of shoes I wanted went out of stock. Wasted time and energy. Horribly handled. And they cannot guarantee the delivery time they advertise on the website, which makes it a false marketing claim

Ruilen geen probleem

Een online bestelling bleek niet te passen en kon probleemloos teruggebracht worden in de winkel in Valkenswaard

Wat ik jammer vind is dat ik mijn te goed van 15 euro niet kon toevoegen.

Uitmuntend

Gewoon een super goede schoenenwinkel echt top altijd klant gericht 10 sterren

Fantastische service

Voor mij DHL benaderd waarom er geen bericht werd gemaild ivm de bezorgtijd

Snelle service en goede kwaliteit

Volgende dag in huis, ik had ook een retour, ook keurig afgehandeld!

Uitstekend!

Fijne schoenen!

makkelijk te bestellen, snel geleverd

zeer vriendelijke medewerkers in de winkel bij het ophalen van de bestelling.

Winkel en online ruime keus.

Snelle levering en eventueel ruilen of retourneren in winkel in de buurt.

Goede dienstverlening

Vriendelijke bediening in de winkel, mooie collectie, geld snel weer op je rekening bij retouren

Is goed

Snelle levering en goed verpakt. Nog geen problemen gehad.

Mooi product

Snelle levering en verrassend mooi product

Slechte garantie

Na 8 weken ging het goud af van paar Guess schoenen. Zowel de winkel als de klantenservice willen maximaal 75 procent van de aankoop vergoeden. Ik vind dat dit niet mag gebeuren bij schoenen in die prijsklasse

Toppie

Snelle levering ,fijne schoenen

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl