Zoals afgesproken kon ik mn schoen in de winkel ophalen en passen...wat fijn was!

Prima geholpen.

En grote keuze.

Redelijk

De bestelling welke ik had gedaan kwam in een verkeerde kleur binnen (via de website). Als je camel bestelt , bestel je geen Whiskykleur. Volgens de verkoopster was de bestelling goed want dit was de kleur zoalsop de website staat in het camel. Maar als je zeker weet dat de kleur whisky donkerbruin is….is dat geen camel, dit had ik namelijk op internet gelezen. Maar ze hielt voet bij stuk……de bestelling was goed. Beetje jammer dat je dan niet even gaat checken….. Dus bestelling retour gegaan…….

Fantastisch snelle levering

Mooie merken en super snelle levering.

Kan beter

Bij het afhalen van mijn online bestelde schoenen bij de winkel in Naaldwijk gooide de medewerkster nog net de doos niet buiten de winkel maar het scheelde niet veel. Kan beter

Goed.

De mannen in de winkel was zeer behulpzaam, towel bij de aan- als verkoop.

Goede service en snelheid.

Vriendelijk geholpen in de fysieke winkel en bestelling gelijk in de winkel geplaatst. Volgende dag schoenen binnen en zeer tevreden.

Ik had verkeerde schoenen besteld, ben naar de winkel gegaan. ( in Wassenaar) Werd onwijs goed geholpen en had de volgende dag de goedethuis bezorgd gektegen. Top service.

Geweldige service

Verder geen woorden voor!

Vlot en vriendelijk

Zowel in Dordrecht centrum als in winkelcentrum sterrenburg uitstekend en proactief geholpen met eeen glimlach. Dingen zoals een personeelslid die alvast de bestelling klaarzet terwijl ik mijn schoenem weer aantrek zijn van die kleine dingen die veel klantvriendelijkheid uitstralen. Geen gedoe met de retour ontzettend fijn het enige hele kleine stukje commentaar is dat bij mijn eerste aanschaf ik het had fijn gevonden als het personeeldslid ff meekeek met hoe die zat. Aan de andere kant ben ik 20 dus ja ergens heeft t personeel ook andere dingen te doen.

tot op heden tevreden

comfortabel en licht

Vriendelijke medewerkster

Goede kwaliteit prijs verhouding

Ruim assortiment in een goede kwaliteit prijs verhouding.

Top bedrijf

Ik kan hier altijd wel slagen. En is er een probleem met je schoenen, dan is er altijd wel een oplossing. Top.

laarsjes pasten niet met steunzolen. terug gebracht in de winkel. Na 1 dag had ik het geld al terug.

Snelle en goed verzorgde levering,en fantastische schoenen,die heerlijk zitten.

Niet goed

Ik moet mijn geld nog terug krijgen,dus zo'n goeie ervaring heb ik nog niet

Op tijd bezorgd en goed product

schoenen zitten lekker, bezorging was in orde

ok

Super vriendelijk personeel

PRima geholpen bij een ruiling na klacht

Uistekende service

Uitstekende service

tevreden

Heb bij Nelson in Alphen ad rijn sloffen besteld .Werd geholpen door 2 hele vriendelijke gezellige dames die ze voor mij hebben besteld

Snelle levering. Erg fijn om de schoenen in de winkel af te leveren en direct je geld terug te ontvangen.

Snelle levering! Mooie hoge sneakers!

Ik ben erg tevreden met mijn donkergroene hoge sneakers. Ik loop er nu 2 weken op en ze lopen heerlijk, soepel, sterk en goed voetbed. Het bestellen en bezorgen verliep ook vlot en het fijne is dat je altijd in een fysieke winkel terecht kunt voor vragen/retourneren.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl