Goede geholpen in de winkel

In de winkel gelijk paar schoenen online besteld en betaald en werd snel thuis geleverd

Snelle levering en goede service

In winkel laten bezorgen. Fijn geholpen in winkel

Online besteld. Was vlot in huis.

Leuk schoentje

Leuk schoentje

Correct

Alles gaat zoals het behoort te gaan. Collectie is prima er is voor ieder keus genoeg.

Geweldige service en geweldige schoenen

De Skechers die ik bij Nelson Diemen heb gekocht, zitten geweldig! Ik wil nog wel zo'n paar.

Super vriendelijk personeel, fijne winkel!

Ik kom graag bij de Nelson winkel in Nieuw-Vennep omdat ik weet dat er een medewerkster is die mijn smalle voetjes dochters altijd heel goed en geduldig helpt. Een ster minder omdat de voorraad kinder sandalen voor 1 type voet is. De sandalen voor mijn dochters zijn vanuit de winkel besteld en waren snel in huis. Ik ben zeer tevreden.

vlotte levering

helaas was de maat die ik besteld had veel te groot heb normaal altijd 47 van maat maar deze 47 1/2 waren voor een hele grote voet gemaakt kon er in rond draaien zelfse met twee paar sokken aan had ik geen ondersteuning dus helaas terug gestuurt

Tevreden over wijze van bestelling, levering en kwaliteit.

Passenprecies!

Snelle levering, goed verpakt en de schoenen die ik besteld had.

Voor de tweede keer bij deze webshop schoenen gekocht. Prima bevallen . Geen enkele klacht, alleen maar lof.

Perfect!

Klantvriendelijk en ik ben goed geholpen.

Vriendelijk geholpen in de winkel.

Maat uitverkocht

De drie paar schoenen die ik in de winkel wilde passen waren allen niet meer in mijn maat beschikbaar. Gelukkig heb ik nog één paar online kunnen vinden

Snel en foutloos

Zou mooier zijn als de prijs wat gunstiger dan die van andere aanbieders.

Snel geleverd na bestelling volgende dag al geleverd

Prima ervaring met bestelling via jullie site.

Schoenen snel en correct geleverd. Helaas niet mijn smaak achteraf bezien. Retour via de winkel en binnen 2dagen mijn betaling weer terug op mijn rekening. Toppie,helemaal prima!. Bedankt!.

top, snel geregeld en goed advies

En er is 1 paar schoenen special uit een ander filiaal opgehaald. top!

Altijd goede service

Een keer een maat 40 en 39 gekregen na een aaantal weken dragen kreeg ik een zere teen ging naar de maten kijken en kwam erachter dat er een te kleine maat bij was. Naar de winkel met de set schoenen . En kreeg eeen nieuw paar met de goede maat. Echt top.

Mijn schoenenwinkel!!

Fijne winkel, veel keus en leuke aanbiedingen!

Goede snelle service

uitstekend !

Een vlotte bestelling en levering !

Uitmuntend

Geen verzendkosten ook niet op de retour. Retourneren is perfect aangegeven.

Ben fantastisch geholpen!

De verkoopster had alle tijd en geduld, helemaal prima!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl