De zeer fijne en hulpvaardige mensen in de winkel echt super

Servicegericht

Helemaal goed

Stugge pantoffels

Pantoffels zijn stug en hebben een harde zool wat je zeker merk tijdens het lopen. Vrij smal ook waardoor erin komen wat wringen is. Mn oude pantoffels waren soepeler en hadden een zachte zool wat prima was voor binnen. Volgende keer wat langer zoeken.

Super snelle levering en schoenen perfect

Top echt aan te bevelen

Snel.

Vriendelijke hulp in de winkel en fijn geholpen bij het helpen op internet. Schoenen snel en keurig verpakt.

Vriendelijk

Ik ben goed geholpen!

Pantoffels niet voorradig, schoenen retour, te krap

Ik heb de andere pantoffels nog steeds niet en ook geen bericht over de retour zending. Ik heb geld tegoed!!!!!!

Er is wel 1 minpuntje. Je hoopt als je een bestelling doet dat je het de volgende dag in huis hebt. Ik liet het in de winkel bezorgen en dit duurde 2 dagen, dat had ik liever anders gezien.

goede ervaring

de schoenen passen perfect in zien goed uit

Geslaagde melding bij nieuwe voorraad

Bleek zinvol om bij het uitverkochte artikel aan te geven een seintje te willen, als er onverhoopt nieuwe zou zijn - ik heb nu toch het artikel wat ik wilde. Verder veel keuze, div. merken en modellen te vinden.

Prima service en kwaliteit.

Goede informatie en snelle levering

In winkel Groningen zeer correct geholpen. Schoenen moeten ruilen.

Tevreden

Mooie, overzichtelijke winkels, ruim aanbod. Ook voor de web-winkel.

Tevreden

Alles verliep snel en goed

geweldig goed

vond mooie skechers,maar niet meer in de goede kleur in de winkel .Maar nog wel te bestellen via de winkel.Heb dit gedaan en de vogende dag al thuis ontvangen. SUPER Nelson Etten Leur.Dat noem ik nu eens service

Keurig en snel bezorgd.1 paar retour in winkel, snelle terugbetaling. Geweldig.

X

Geweldige ervaring.

Prachtige paar schoenen met twee voetbedjes meegeleverd.

De dames in de winkel heel goed. De maat van de schoenen heel raar. Veel te klein terwijl er aangeraden word om bij twijfel een maat kleiner te nemen.

Leuke kleur schoenen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding

Supersnel gekregen!

Webshop is overzichtelijk, als je besteld meestal snel bezorgd . Je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket status!!

Ik ga iedereen aanbevelen, om de Nelson Schoenen aan te schaffen.

Geachte, Ik heb mijn bestelling van mijn schoenen op tijd ontvangen. Alles is naar wens verlopen. Ik heb de schoenen in de winkel gepast. Alles okay.

Uitstekende service vanuit het filiaal in Noordwijkerhout

Schoenen online besteld die geruild moesten worden. Fijne medewerking en uitstekende service.

Mooie schoenen

Zien er goed uit en lopen heerlijk.

Goede service en prima kwaliteit

Schoenen zijn snel geleverd. Kwaliteit is erg goed.

Besteld en binnen een paar dagen geleverd.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl