Snel en betrouwbaar

Online bestelling werd snel en correct afgehandeld

goede ervaring

Altijd goede en snelle levering. En goede acties.

Vlotte bezorging

Mooie schoenen en snel bezorgd. Was de extra korting vergeten in te vullen en heb t toch nog extra gestort gekregen. Super bedankt.

Leuke schoenen

Leuke schoenen die overal bij passen. Misschien ietsje aan de kleine kant qua maatgeving.

Goede collectie, prima prijs/kwaliteit verhouding en gezellige mensen

Goed, vlotte levering

Goed, snelle levering

Prettig

Vriendelijke en goede service

Grote keuze in assortiment en snelle levering. Prima!

Snel en goed

Snelle levering!

Prima webshop met concurrerende prijzen.

Vlotte levering. Helaas valt het product tegen maar daar kan Nelson natuurlijk niets aan doen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Mooie skechers ontvangen en een super snellelevering.

Fijne ervaring qua product,prijs en levering.

Snelle levering, mooie en comfortabele schoenen!

Ik had pumps besteld. Ze werden heel snel geleverd en ze zitten heerlijk. Mooi zacht leer.

Fijne schoenen

Besteld en snel in huis

Schoenen besteld en snel geleverd Keurig verpakt en hele mooie schoenen. Zou dit iedereen aanraden

Van onze zoon(15)zijn linkerschoen liet de zool los .Hij had de schoenen pas 2,5 maand. Wij terug naar Nelson, uiteraard samen met onze zoon op de fiets naar de stad (zoon niet blij vanwege zijn verwachting dat het niks zou worden). Bij de winkel het uitgelegd en de verkoper overlegde even met de manager. Die meteen zei dat hij nieuwe schoenen mocht uitzoeken. Nieuw paar uitgezocht en die werden de volgende dag kosteloos gebracht. Dat noem ik nu klant gerichtheid en de reden waarom je naar een goede schoenenwinkel moet gedaan . Dikke pluim voor Nelson Haarlem.

Helaas gaat het voor de tweede keer fout met de beziorging.

Jammer dat als er een fout product door jullie is opgestuurd jullie niet het juiste nazenden. Moet je weer alles opnieuw bestellen.

Heel fijn!

De verkoopster verwees mij naar een ander filiaal toen mijn maat er niet was. Daar vroeg ik nog eens naar de sneakers die ik aanhad en niet inde winkel voorradig waren ,waarop de verkoopster zei: ik kan ze wel voor u bestellen. Morgen zonderkosten in huis. Geweldig!.

Fijne schoenen goede kwaliteit

Fijne schoenen snel geleverd, goede prijs-kwaliteitverhouding

Snel en goed geleverd

Uitstekend en snel geleverd Maat en pasvorm zijn prima Zeer tevreden, aanrader

Geweldige Skechers

2 paar nieuwe Skechers gekocht. Hele vriendelijke verkoopster. Schoenen lopen als een droom.

Goede schoenenwinkel

In de winkel en online Fijn winkelen De winkel in schiedam is super groot leuk personeel !!!

Prima geholpen!

Ik ben in de winkel van het Gouweplein prima geholpen!

Snelle levering en goed verpakt

Vlot geleverd en goed produkt

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl