Top winkel

Altijd leverbaar. Ene dag besteld. Volgende dag geleverd.

Schoenen zitten heel lekker

Ik ben er heel goed geholpen. Mijn maat was er niet maar hebben ze besteld.

Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen

Vriendelijk geholpen en mooie kwaliteit schoenen

In Heemskerk fijn geholpen

Bestelling niet ontvangen en klantenservice wil het niet oplossen

Pakket besteld en helaas niet ontvangen.

Blij met mijn aankoop

Netjes op tijd geleverd

Keurig geholpen

Schoenen waren niet beschikbaar in de winkel. 1 rechter schoen was er niet. Via online in de winkel besteld. Top!

Buitegewoon prettig

Online besteld, in de winkel afgehaald. Zeer vriendelijke en prettige bediening, goed advies. Top!

Goede webshop.

Nelson vind ik een hele fijne goede winkel. Veel keus, regelmatig mooie acties en een hele goede service.

Prima firma, goede producten.

Prima schoenen met goede pasvorm - makelijk te bestellen en snelle levering op aangegeven tijd.

Snel en duidelijk!

In de winkel te Drachten besteld door een lieve behulpzame verkoopster (Janny) en de volgende dag geleverd!

Super snelle verzending

Netjes en snel.

zeer goed , vriendelijk geholpen

vriendelijk en deskundig geholpen

Goede en snelle reactie op mijn vraag!

Vlotte bezorging en goede en snelle reactie op mijn vraag!

In de winkel in de wijk Oosterheem in Zoetermeer had ik een super aardige verkoopster die mij heel goed heeft geholpen. Ook haar collega was erg vriendelijk. Dus dikke 10

Snelle en goede service

Heel tevreden. Snelle en goede service.

Goed geholpen

Volop keuze

Alles is snel en goed geleverd ben zeer tevreden hierover de service en de producten ook

Al vaker on-line besteld, heel makkelijk, snel geleverd en de schoenen naar verwachting. Blij mee.

Snel en makkelijk!

Pantoffels besteld in de winkel en ook in de winkel laten bezorgen! Zo handig!

altijd goed geregeld

Uitstekenf

Snel en vriendelijk geholpen.

Soepeltjes

Zowel het bestelproces als mijn snowboots, heel soepel (ver)lopen. Dik tevreden. Dank jullie wel!

Geweldige service

Wat een goede service zeg! En ontzettend vriendelijk geholpen. Dik 5 sterren verdiend!!

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl