schoenen besteld online in de winkel en na een paar dagen kon ik komen passen. Goede service.

Goede schoenen Makkelijk aan en uit Mijn zooltjes passen erin

Bestel via de site en laat ze in de winkel bezorgen. Pas ze in de winkel en kan ze daar ook laten als ze niet passen. Meteen geld terug.

Fijne winkel

Nelson is fijne winkel. Veel keuze en voorraad. Ook online is het prettig winkelen

Prima service!

Bestellen via de site,laten leveren in de winkel niet goed geld wordt gelijk terug gestoord ,prima concept.

Behulpzaam, vlotte reactie en alles ging gemakkelijk.

Goede ervaring

Goed geregeld, keurig op tijd

Behandeling prima

Snelle levering prima artikel

Fijn kopen

Fijne firma zowel in de winkel en online.goede service en hele leuke winkel.

Klantvriendelijkheid kan beter

Mijn bestelde schoenen in de winkel afgehaald. Ik wilde ze nog wel even passen. De dichte doos werd op de toonbank gezet en met moeite werd de doos opengemaakt. Moest ze er zelf uithalen e.d. Omdat de schoenen naar tevredenheid waren, wilde ik ze uiteraard meenemen. Moest zelf om een tasje vragen om de schoenen in te doen…! Kortom twee zeer passieve medewerkers…..niet echt klantvriendelijk!

Verrassend

Als je schoenen net een maand hebt en je ze stuk ziet gaan,ga je met die schoenen terug naar de winkel(keten) Ik had helaas geen bon meer,nou dat werd me toch wel heel kwalijk genomen.. Ben nog nooit zo onvriendelijk geholpen! Nelson Heemskerk heeft nog heel wat te leren qua klantvriendelijkheid!!! Ik stond nl gewoon in het klantenbestand dus alles was op te zoeken..

Goede service, snelle levering en ruim assortiment

Bij Nelson slaag ik altijd. De keuze in merken is ruim. Daarnaast hebben ze vaak maat 36. De leveringen thuis gaan zeer snel. Leuk is het spaarprogramma wat ze aanbieden.

Blauwe Verbena Heren Pantoffels besteld Voldoen aan verwachtingen Paste prima

İk ben blij van de service

Goede prijs, mooie schoenen en snel geleverd.

Sketchers voor de kleindochters gekocht. Ze zijn er heel blij mee en door gespaarde punten nog een meevaller ook.

Goed geholpen

Schoenen online besteld. Pasten geen van beiden goed. Teruggebracht in de winkel en gewoon geld terug. Zonder moeilijk te doen. top

Tevreden

Zeer tevreden over alles

Snelle service, hoop nu op snelle terugbetaling

Snel!

Prima prijs (helemaal met extra korting) en zeer snelle levering.

Goede snelle bezorging en mooie schoenen

Een dag na bestellen heb ik mijn schoenen ontvangen en ze passen heel goed.

Altijd top Nelson

Zeer tevreden over snelle levering en mooie schoenen.

top

snelle levering, voldoet aan de beschrijving. evt retour is simpel en gratis.

Super fijne winkel met goede service

Super service Deden niet moeilijk in de winkel met omruilen heel fijn

Altijd passende aanbiedingen.

Zeer snel en accuraat met leveringen.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl