Altijd passende aanbiedingen.

Zeer snel en accuraat met leveringen.

doortastendheid

prettig geholpen, doortastend zonder opdringerigheid

Snel en makkelijk bestellen

Het uitzoeken en bestellen gaat heel makkelijk. De levering is ook supersnel.

Erg plezierig vriendelijk en behulpzaam personeel!

Superfijne ervaring geholpen door Noor en een jongeman. Er was aandacht voor de kindjes. En de schoenen zijn voor ons online in de winkel besteld voor mijn dochter van bijna 4. Omdat het exemplaar in de winkel een beschadiging had. De schoenen zijn supersnel thuis geleverd, binnen 2 dagen. Echt top!

Je word vriendelijk en goed geholpen.

Een goede gezellige ruime winkel en vriendelijk personeel

Fijne schoenen goede kwaliteit

Snelle levering, top kwaliteit

Prima en gezellig geholpen

Met een goed gevoel geadviseerd en gekocht. Klantvriendelijk

goede ervaringen

geweldig

Snelle levering. Keurig ingepakt en duidelijke instrukties voor retourneren.

Ik had Moonboots besteld. Ze waren 1 maat te klein. De boots zagen er prima uit. Ik kon ze in een van de winkels van Nelson probleemloos retourneren. Het bedrag stond binnen 2 dagen op mijn rekening.

Fijn dat het allemaal goed gegaan is

Prettig geregeld

Het is nog echt winkelen bij Nelson en je wordt naar vermogen goed geholpen.

Duidelijke website, fijne winkel, vriendelijk personeel. In mijn geval heb ik via de website besteld en ervoor gekozen om het product in de winkel op te halen zodat ik het evt. meteen zou kunnen ruilen.

Prima levering

De bestelde schoenen zijn precies zoals afgebeeld. Snelle levering. Prima verpakking

Goede schoenen voor een goede prijs.

Ik slaag al tijd

Mooie en moderne schoenen. Ik heb pas Hub schoenen gekocht

Prima service snel ontvangen

Fijne soepele schoenen om iedere dag te dragen

Mooie schoenen voor iedere dag

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen, schoenen werden besteld , kreeg ze alleen pas op zaterdag en had ze maandag gekocht dat was wel jammer zomaar pas

Heel fijn

Geweldige schoenen kon er de hele dag op lopen

Snelle bezorging en perfecte schoenen

Heel veel dank! Schoenen wel elders in de aanbieding omdat het winter schoenen zijn en hier nog volle prijs, maar nergens anders in mijn maat dus ben allang blij!

Snel ontvangen

Snel ontvangen.

Gewoon prima

Alles klopt, heel netjes

Snelle service, goede schoenen

Heel blij met de snelle bezorging, hele fijne schoenen.

Snelle levering maar verkeerd paar schoenen

2 paar sneakers besteld. Helaas door een verkeerde sticker verkeerde schoenen gekregen. Snel contact gekregen en helaas de schoenen die ik oorspronkelijk had besteld waren er niet meer. Vandaar mijn 3 sterren. Wel goed opgelost, daar ben ik wel tevreden over maar baal nog steeds van de schoenen.

Super kwaliteit,snel geleverd. Top!!

Super tevreden.

Willem Brocadesdreef 1

2132 PV Hoofddorp

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en online schoenen shop www.nelson.nl. Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals: Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tassen, kleding en accessoires. De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen. Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl